Не забравяйте, че всичко е свързано с енергията, която ни

...
Не забравяйте, че всичко е свързано с енергията, която ни
Коментари Харесай

Вещите, които незабавно трябва да изхвърлите от дома си

Не забравяйте, че всичко е обвързвано с силата, която ни заобикаля!

Замисляли ли сте се за какво някои хора са щастливи и сполучливи, до момента в който други ги преследват проблеми и неуспехи?

Някои изясняват това с нормалното съвпадане на събитията, други се оплакват от ориста, като споделят, че ориста е предначертана и не може да бъде изменена. И единствено мъдрите китайци с невероятна непримиримост потвърждават, че цялата работа е в силата, която ни заобикаля.

Заобикаляйки се с нападателната и разрушителна сила * „ ша ци “, човек притегля отрицателна сила, която единствено усложнява живота, основава проблеми и може да аргументи неприятности и несгоди.

Не по-малко рискова е застоялата сила „ си ци “, която провокира незаинтересованост у индивида, равнодушие към живота и към хората към него. След като сте напълнили къщата си с движимости с такава сила, можете да загубите желанието за живот и да спрете да се развивате като персона.

И назад – позитивната сила „ шън ци “ внася в къщата мир и сила на живота, наслада и предпочитание за творчество.

За да имате здраве, благополучие и жизнеспособност, преди всичко, би трябвало да освободите дома си от отрицателна и застояла сила. След като извършите „ одит “ в личния си дом, е значимо да го освободите от три неща: счупени и напукани съдове, остарели движимости и изкуствени цветя.

Напукани съдове

Почти всеки в къщата си има чаша или паница с цепнатина или нащърбена, които по принцип към момента могат да извършват своята функционалност. Нещо повече, съдове с подобен недостатък постоянно не се изхвърлят заради спестовност или тъй като са привикнали доста с тях.

Междувременно, съгласно китайската философия Фън Шуй, в пукнатините се натрупва отрицателна сила, което, несъмнено, ще се отрази по-късно в живота. Трябва да се отървете от такива съдове допустимо най-скоро, с цел да не се подлагате на заплаха! Не забравяйте, съдовете са знак на благосъстояние и разцвет в къщата, което значи, че пукнатините по нея са пукнатини в ориста на нейния притежател. Съхранявайте вкъщи единствено цели, красиви съдове, които ще изпълнят дома ви с наслада и положителна сила!

Стари обувки и облекла

Във всеки дом има най-малко чифт остарели, тесни обувки, изхабен пуловер, риза без няколко копчета или остаряло износено палто. Много хора пазят такива неща, оправдавайки се пред себе си, че в бъдеще към момента ще могат да носят едно или друго остаряло нещо. Но по предписание остарялото нещо остава прашно на рафта, разпръсквайки в близост отрицателна, застояла аура, която пречи на намирането на цел в живота, вкарва човек в незаинтересованост и безучастие.

Не би трябвало да се примирявате с сходна обстановка и по тази причина старите обувки и движимости би трябвало неотложно да се изхвърлят от къщата. Напълно допустимо е момиче, което по Фън Шуй прави проверка на личния си дрешник, в близко бъдеще ще срещне дълго чакания обичан и да се омъжи, или човек, изхвърлил остарели неща, ще откри перспективна работа след броени дни. Проверете сами и сигурно ще забележите положителни промени!

Изкуствени цветя

Понякога в къщата можете да видите букет от изкуствени цветя, с които хората обичат да украсяват стаите. В същото време малко хора си спомнят, че източната философия на Фън Шуй изрично не разрешава да се държат такива цветя в къщата. Те притеглят отрицателна сила като магнит.

Не на вятъра хората споделят, че живите цветя са за живите, а мъртвите са за мъртвите. Изкуствените цветя са мъртви и по тази причина подобен знак на къщата съставлява сериозна заплаха за всеки, който живее в нея. Между другото, даже живо алое популяризира негативна сила към къщата. Не би трябвало да се съхранява в хола, спалнята или кухнята, по-добре е да се изнесе на балкона.

Не се съмнявайте, че препоръките по Фън Шуй ще ви оказват помощ, ще изпълнят дома ви, и затова и вас самите, с потребна и позитивна сила!

* Ша Ци (Sha Qi) е убийствена сила, която има разнообразни проявления, в това число и въздействаща от физическите форми на телата.

cluber

Къде се намира Бог?

02/03/2020

Ако дадена точка се движи по повърхността на окръжност с последна скорост V, то вие постоянно можете да определите ситуацията на тази точка във всеки един миг от времето. Ако…

Цялата публикация

 


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР