Не за първи път италианската модна къща Gucci ни кара

...
Не за първи път италианската модна къща Gucci ни кара
Коментари Харесай

Снукър легендата, която вдъхнови Gucci

Не за първи път италианската фешън къща Gucci ни кара да се замислим върху това, което предлага, и да се запитаме на кого би му хрумнала тази концепция и някой би ли носил сходно нещо.
 Gucci, дънките с петна от трева за 1200 $ и следващото ексцентрично фешън скимване
Дънките за 1200 доларa на Gucci, на които всички се смеят

Ах, тази мода

След дънките с петна от тревата и мръсните кецове, в този момент марката пусна слънчеви очила, които са с " обърнати " надолу рамки.

Слънчевите очила Inverted Cat Eye се продават за 470 английски лири във Англия, а Gucci се пробваха да привлекат купувачите с безвъзмездна еднодневна доставка.

Освен това клиентите ще могат да ги върнат гратис през идващия месец, в случай че не останат удовлетворени.

Истината е, че дизайнерските слънчеви очила не бяха признати с възторг от потребителите онлайн, а по-скоро ги оставиха комплицирани и развеселени.
 Снимка 509546

Някои ги съпоставиха с кроасани, само че множеството незабавно направиха връзка със снукър легендата Денис Тейлър, който завоюва международния шампионат по снукър през 1985 година, написа Daily Mail.
 Снимка 509576

Точно Денис Тейлър носеше диоптричните си очила обърнати, с цел да може да вижда ясно, когато се навежда, с цел да играе.

Поне в този случай с предлагането на Gucci не си задаваме въпроса на кого и по какъв начин е хрумнала тази екстравагантна концепция.
 Gucci, едни мръсни кецове и едно ексцентрично решение
Защо Gucci продава мръсни кецове

Модата става все по-неразбираема
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР