Не вярвам този протест да има потенциала да събори управляващото

...
Не вярвам този протест да има потенциала да събори управляващото
Коментари Харесай

Доц. Стойчо Стойчев: Този протест няма потенциал да събори управлението

" Не имам вяра този митинг да има капацитета да събори ръководещото болшинство или да го дестабилизира до метод, че да го докара до преждевременна оставка. Очакванията ни са такива митинги да излизат, когато ситуацията в действителност стане сериозно и се съберат разнообразни синдикални претенции. Ясно е, че синдикатите и работещите имат интерес да се запазят бизнесите, тъй като като затвори едно дружество, всички губят. Правителството този път е тръгнало в вярната посока, като дава помощи ", съобщи политологът доцент Стойчо Стойчев в студиото на " Денят ON AIR ".

" Прекомерното задлъжняване в този интервал е по-скоро безразсъдно. Разбира се, постоянно е безразсъдно да задлъжняваш, когато става въпрос за пари, които харчиш за ползване, а не за някакъв различен тип вложения. Правителството би трябвало да има явен проект какво ще прави, тъй като не може да направи всичко по едно и също време ", уточни политологът доцент Стойчев.

По думите му партиите би трябвало постоянно да бъдат готови за предварителни избори.

" Проблемът в тази обстановката е, че имаше една цел и тя беше да бъде съборено държавното управление на ГЕРБ. Това наложи да се обединят " два свята ", които са несъвместими - тези, които сега са за неутралитет във връзка с помощта за Украйна и тези, които твърдо застават зад въоръжаваното настраната. В момента няма друга цел, която да ги сплотява и вместо да се нападна опозицията, сега са настоящи вътрешните борби ", разяснява Стойчо Стойчев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР