Не вярвам президентът да даде мандата на ДБ, по-скоро ще

...
Не вярвам президентът да даде мандата на ДБ, по-скоро ще
Коментари Харесай

Кирил Петков: Не вярвам президентът да даде мандата на ДБ, по-скоро ще го връчи на БСП

Не имам вяра президентът да даде мандата на Демократична България, по-скоро ще го връчи на Българска социалистическа партия. Това коментира Кирил Петков.

Причината да не има вяра, че Румен Радев ще се спре на Демократична България е, че президентът " има доста огромни разлики и разлики във вижданията си ". " До скоро ги наричаше военнолюбци. Би било голям завой в случай че направи това. Това е едно заиграване, което ГЕРБ се пробва да направи. Реално ще е с доста дребна възможност ", разяснява той възможностите на Демократична България да осъществят управнически мандат и с поддръжката на ГЕРБ.

" Демократична България прави същото, което ние направихме във втория мандат. Хубавото е, че ние знаем, че имаме общи политики, цели, ценностна система. Във втория мандат видяхме, че по тези политики освен, че нямаше единодушие от ГЕРБ и доста други партии, само че нямаше и спор. Нямаше рецензия и въпроси. Нито хората, нито целите са се трансформирали. Не мога да чакам от едни и същи хора, с едни и същи цели разнообразни дейности, в случай че няма някаква шизофрения при тях ", разяснява той, представен от през днешния ден.бг.

" Аз и Политическа партия поддържаме Демократична България в политиките и полезностите, те са общи. Бих се учудил доста в случай че има друго деяние от другите партии ", безапелационен е Кирил Петков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР