Не вярвам на нито една дума на Владимир Путин. И

...
Не вярвам на нито една дума на Владимир Путин. И
Коментари Харесай

Виктор Букаревич: До 2 седмици Путин затваря границите

Не имам вяра на нито една дума на Владимир Путин. И в този момент е ясно - активизират всички, без значение от оповестената " частична " готовност.

Никой не я извършва. Хващат всички хора - здрави ли са, студенти ли са, имат ли деца - няма значение. Арестуваните от митингите против решението получиха призовки. Там са множеството студенти и хора, които сякаш нямат обвързване за готовност.

Посланието е “Не излизайте да протестирате, тъй като ще сте първи на фронта ”. Хората бягат, докъдето могат, до момента в който границите са отворени. Сигурен съм, че до най-много 1-2 седмици границите ще бъдат затворени.

Това съобщи пред bTV руснакът Виктор Букаревич, притежател на веригата магазини “Берьозка ”.

“Путин е безразсъден. Не можеш да построиш логичност в дейностите му. Мотивацията му е да избави личния си живот. Наясно са всички, че проектът му беше нелепост и войната му е изгубена. Лъжеха себе си, повярваха си, че всичко е добре.

Вместо да признаят грешката си, да изтеглят войската си, да прекратят убийствата, оповестиха готовност. Путин продължава да има вяра, че това му дава опция да завоюва. Абсолютно на всички е ясно, че не е по този начин и няма по какъв начин да стане. Дори милион да мобилизираш - те не могат, не желаят. Как можеш да спечелиш с такава войска? ”, съобщи Букаревич.

Той съобщи, че чака да се ускоряват настроенията против самия Путин в Русия.

" Постоянно ни лъжат, че всичко е наред, че няма проблем. Първите на фронта няма да се върнат живи. Всички имат фамилии ", уточни още Букаревич.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР