Не вярвам, че БСП и техните симпатизанти искат да видят

...
Не вярвам, че БСП и техните симпатизанти искат да видят
Коментари Харесай

Цветанов: Не вярвам, че БСП и техните симпатизанти искат да видят българския Мадуро в лицето на президента Радев

Не имам вяра, че Българска социалистическа партия и техните симпатизанти желаят да видят българския Мадуро в лицето на президента Румен Радев, който води Венецуела към неприятен режим. Това сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов по време на дебатите за президентското несъгласие върху измененията в Изборния кодекс, написа " Пик ".

Цветанов напомни аферата „ Костинброд “ и уточни, че не е имало ден за размисъл, който да е бил опорочаван по този метод. „ За последните 30 години никой не е мислил и не е ползвал сходен метод. Защото „ Костинброд “ беше на първа страница на всички вестници и всички онлайн издания през 2013 година в деня за гласоподаване. Но тогава българските жители не се поддадоха на операциите и гласоподаваха за ГЕРБ “, разяснява ръководителят на ПГ на ГЕРБ.

„ Нека да напомним, че през 2016 година президентът Румен Радев призна изборите за почтени, тъй като ги завоюва. През 2017 година тъкмо с назначеното служебно държавно управление от Румен Радев бяха извоювани изборите от ГЕРБ. Така че на сътрудниците от Българска социалистическа партия не им прави чест да вършат политика напук “, уточни Цветанов.

Той разяснява, че президентът и президентската институция са станали като представител на Българска социалистическа партия. „ И в този момент това им е единственият метод да приказват, тъй като те се лишиха от парламентарната естрада “, съобщи Цветанов. По думите му президентската институция не е взела участие интензивно в дебата за измененията в Изборния кодекс. „ Виждаме, че в президентската институция, когато си в административния отдел на неофициалния водач на Българска социалистическа партия, към този момент взимаш поради политическата изразителност, а не действителните причини “, съобщи Цветанов, цитирайки присъединяване на секретаря на президента проф. Емилия Друмева по време на дебатите в парламентарната правна комисия.

„ Някои се тормозят от присъединяване в мажоритарна система. Искам да кажа, че се усещам задоволен, че имах опцията през 2009 година да бъда определен мажоритарно и да бъда лидер на две листи – в София и Варна. И няма нищо ужасно, единствено отговорността е по-голяма към българските жители. И считам, че Българска социалистическа партия са неискрени, тъй като самите те не желаят мажоритарна система и потвърдиха това с гласуването си, когато отхвърлиха предлагането на ГЕРБ за мажоритарна система, която да подхожда на извършения референдум, където гласа си дадоха над 2,5 млн. жители “, съобщи Цветанов. Той уточни, че в една партия едноличното ръководство води до тирания. „ Не имам вяра, че Българска социалистическа партия и техните симпатизанти желаят да видят българския Мадуро в лицето на президента Румен Радев. Точно по тази причина мога да кажа, че от името на ГЕРБ ще гласуваме „ за “ законопроекта и срещу ветото на президента. Но желаеме да го призовем, когато приготвя своите претекстове, дано неговите сътрудници да се срещат със стенограмите освен на изказващите се от неговата партия – Българска социалистическа партия, само че да чуят и това, което споделят и Върховен административен съд и ЦИК “, уточни Цветанов.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 Sand (преди 15 секунди) Рейтинг: 3120 | Одобрение: 1285 То като се замисли човек, по хубаво да забележим Мадуро, в сравнение с Путьо от Банкя и теб молоумен травестит от село Шума,врачанско! Напиши коментар

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР