Не всяка жена може да демонстрира пленителна походка. И отчасти

...
Не всяка жена може да демонстрира пленителна походка. И отчасти
Коментари Харесай

3 ключови тайни на покоряващата женствена походка

Не всяка жена може да показва пленителна походка. И частично отговорен за това е прекомерно бързия ритъм на живот. Когато е належащо да се решат милион задания за един ден, тогава няма време за аристокрация в ходенето. Това обаче не е причина за отчаяние. Способността да се движите дейно не се наследява и не е вродена дарба – всчико може да се научи.

Поза

Не може да става въпрос за красива походка, в случай че главата и раменете висят ниско, а също и ходите наведена. Затова първо би трябвало да обърнете внимание на стойката - гърбът би трябвало да е изправен, раменете отворени и главата ориентирана напред.

Можете да развиете умеенето да държите гърба изправен, в случай че въображаемо си визиите, че на някъде горе има предмет, който би трябвало да достигнете с тяло.

За да отворите раменете си, задоволително е да извършите просто упражнение - повдигнете рамнете, преместете ги обратно и спуснете надолу. Повторете последователността от дейностите всякога, когато раменете ви се реалокират напред, а гърбът се превие.

Ще би трябвало и да се упражнявате малко, с цел да бъде главата ви в вярната позиция. Дръжте брадичката успоредна на пода и, когато се движите, внимавайте да не повдигате главата си високо и да не я спускате ниско.

Безупречна походка

Видеозапис, записан от различен човек, ще помогне да се дефинират негативните моменти в походката и да се разбере по какъв начин това може да се поправя.

Упражнение в помощ - разстелете въже на пода и се пробвайте да вървите право по него, като държите главата си изправена напред. Започнете всяка стъпка от бедрото, само че никога не развявайте таза. Ходете напред и обратно с прав тил, като го вършиме грациозно и с усмивка на лицето.

Не бързай

Най-ефективният метод да се подчертае женствеността и да се придаде на визията избран сексапил е плавна, не бързаща стъпка. Ще би трябвало непрекъснато да се наблюдавате, когато се изкушите да ускорите крачката.

Забележителното е, че в случай че вървите умерено, можете да имате време да се насладите на хубостта, която срещате по пътя си.

Наръчник за образование. Можете да изтеглите добра музика на телефона си, към която автоматизирано ще желаете да преминете постепенно и пластично, като си представяте, че сте основният воин на музикалната комбинация. Приятната мелодия може да трансформира вътрешното въодушевление, което сигурно ще се отрази в походката. Образът на тайнствен чужд, гладко вървящ по улицата, ще притегли вниманието на другите.

Изключително значимо е дамите да „ слагат “ походката на вярното равнище. Всъщност, броят на покорените мъжки сърца ще зависи от способността да се движите красиво. И въпросът за здравето в това отношение не е на последно място. Жена, която знае по какъв начин да се държи почтено, ще наподобява впечатляващо и ще се усеща прелестно.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР