Не всички разводи протичат гладко и спокойно. Това го доказва

...
Не всички разводи протичат гладко и спокойно. Това го доказва
Коментари Харесай

Бившата благоверна на пловдивски лекар го съсипа с атака от нецензурни...

Не всички разводи протичат безпрепятствено и умерено. Това го потвърждава пловдивчанка, спукала някогашния си мъж от смс-и с всевъзможни обиди и нецензурни думи, написа "Марица ".

Любовта сред двамата почнала преди към 6 години. В.Г. работил като доктор в една от огромните пловдивски лечебни заведения и имал сполучлива процедура. През юли 2017-а им се родило дете. Всичко изглеждало съвършено, до момента в който не се показал буйния темперамент на дамата.

След чести кавги и разправии двамата се разделили. Детето останало при майката, а лекарят се виждал с него по авансово избран режим. Много обичал своето дете и го търсил всекидневно, с цел да го чуе и да разбере по какъв начин.

Съвсем скоро някогашната му почнала сериозна смс-атака с обиди. Нецензурни думи употребила и когато се срещали персонално.

Обстрелът с думи и текстовеи известия траял цели 4 месеца.

Ето и последователност:

На 17.07.2019
„ Ти си толкоз травмиран и сакат, и се опитваш да направиш същото и с детето ми, в случай че би трябвало ще направя по този начин, че в действителност да не го виждаш “ и „ ти си психар “.

На 28.07.2019
„ най-голямото страшилище “, „ най-големият урод “, „ отворко “ и „ урод “.

На 13.09.2019
„ шушумига “, „ нямаш смелостта да застанеш като мъж “, „ заслужаваш всичките гадости, които ти се случват “, „ цялостен живот ще си самичък като куче “.

На 14.09.2019
„ презрян “, „ толкоз си презрян, че би трябвало нова дума за теб “ и „ имаш болен мозък “.

На 03.10.2019
„ и кой те е снимал, новото ти гадже или ти не си *** “.

На 08.10.2019
„ глупак “, „ ти си душевен изостанал “ и „ безспорен селянин, излагай се в твоята болница “.

На 10.10.2019 (лично и посредством смс)
„ нещастнико “, „ отпадък “, „ глупак подобен “, „ ти си най-нещастното копеленце на света, бе “, „ *** изрода “, „ урод “ и „ скапаняк “.

На 11.10.2019
„ Ей, злощастник, кой е задължен да заплаща яслата на твоето дете, нали доста искаш да се правиш на татко “.

На 12.11.2019
„ Ако беше толкоз спокоен, нямаше да се плюнчиш като някаква жена “.

На 13.11.2019
„ Представи си го по този начин: Обичам да лижа крайници, гратис наслаждение, за контакти: доктор В.Г., тел. *** “, „ ненормалник подобен “, „ *** психопата “, „ ти си необразован да го гледаш “, „ кучко “, „ ти си жена, заключена в тялото на мъж “, „ няма подобен срам като теб “, „ плащаш си, с цел да общуваш с мен “, „ урод, ще си умреш самичък като куче, тъй като си противен, в душата си противен “, „ ти нямаш семейство, няма и да имаш “, „ тъй като душата ти е изгнила “ и „ с цел да общуваш с мен, ще плащаш “.

18.11.2019 ( персонално и посредством смс, във връзка гибелта на татко му през септември същата година)
„ Остави татко си да почине самичък като куче, толкоз си безконтролен “, „ нали си великия лекар, не знаеш какво да правиш и незабавно ми го връщаш “ и „ това не е засегнатост, а истина “.

На 19.11.2019 (лично)
„ Ти имаш ли ум в тази глава, глава елементарна “.

На 20.11.2019 (лично и посредством смс)
„ Некадърник, би трябвало да ти вземат дипломата “ и „ позор за болничното заведение “.

В резултат на офанзивата лекарят се чувствал доста обезпокоен, пребледнявал, треперил, не желал да приказва. Имало случаи, при които се разплаквал от приемане на известията.

Потърсил правата си посредством съда. Поискал обезщетение в размер на 5000 лева за преживения тормоз от някогашната. В последна сметка магистратите решили да глобят буйната дама единствено с 1000 лева

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР