Не всички работим за Google или Facebook. Техните огромни офиси

...
Не всички работим за Google или Facebook. Техните огромни офиси
Коментари Харесай

Как да направите офиса си да изглежда модерен и стилен

Не всички работим за Гугъл или Фейсбук. Техните големи офиси насочат взор в далечното бъдеще на това, което може да съставлява един работен ден. На разположение на чиновниците им са набор от тематични кафенета, предлагащи безвъзмездна храна, два басейна, волейболни стадиони, зала за боулинг, стаи за медитация и дрямки, и прочие улеснения.

Всичко това се разграничава фрапантно от офис пространствата, с които сме привикнали, само че не би трябвало да ограничаваме въображението и желанието си да модернизираме работната си среда.

Несъмнено трендовете в актуалните офис интериори са ориентирани към изпробване с разнообразни текстури, форми и цветове. Водещо разбира се е удобството на помещението, което би трябвало да подготвя към спокойна и съсредоточена работа.

С малко креативен нюх и някои рационални инвестиции ще постигнете чудесни резултати в обновяването и модернизирането на своя персонален офис. Независимо дали работите от у дома, или посещавате физическо работно място, можете да се погрижите за основаването на практична и уютна офис атмосфера.

Ето няколко хрумвания по въпроса!

Подредете

Почистването и организирането на вашето работно място е най-лесният метод да подобрите външния му тип и да го заредите с ведра сила.  Започнете с почистване на всички ненужни канцеларии, кашони, остарели рекламни материали, развалени столове, шкафове и така нататък След това почистете главните повърхности като подове, прозорци, етажерки и бюра. 

Всичко това ще ви даде опция да добиете по-ясна визия какви промени може да претърпи офис пространството - от прибавяне на забавни декори до възобновяване на наличните мебели. 

Заменете неуместните офис столове

Те са най-бързо амортизиращата се мебел в един офис. Всеки чиновник заслужава да седи на комфортен , който вярно да поддържа стойката му и да му разрешава да изкарва дълго време в седнало състояние.

В взаимозависимост от стила на дадения офис столовете могат да бъдат едноцветни или шарени, с типичен или по-разчупен дизайн, въртящи се или статични. Скандинавските трендове поучават да залагате на минималистични офис столове с ергономична форма, само че напълно умерено може да изберете гейминг столове, които да обезпечат оптималната релаксация на тялото, като моделът  от Мебели Виденов.

Бюра от естествени материали

Съвременният съвременен офис жанр изисква вземане предвид с всички съществени еко политики, съгласно които работата в среда с естествени материали е целесъобразна. Дървото е грациозен избор, който носи несравним сексапил на всяко помещение. Възможно е да се насочите и към по-индустриално чувство, избирайки бюра с железна структура, като модел .

При всички положения се стремете да обзаведете офиса си с висококачествени бюра, които ще устоят години наред. Добре е да са задоволително необятни и огромни, не прекомерно ниски или високи и по опция в меки и ненатрапчиви цветове. Тук се стопираме на бюро модел   от Мебели Виденов.

Изберете практични и красиви офис шкафове

Оставете еднотипната и безвкусна офис покъщнина в предишното. Придайте темперамент на работното място като обзаведете обособените пространства с дизайнерски и етажерки в красиви нюанси на земните тонове и с деликатни аксесоари от дърво и метал.

Шкафовете са съществена офис мебел, която побира всичката значима документи, както и движимости на чиновниците. Освен това заемат много видно пространство в дадена стая. Заслужават да бъдат определени с внимание и усет.

Вкарайте доза артистизъм

Вашият офис би трябвало да отразява фирмени ви полезности по забавен и даже занимателен метод. Работното място не е стерилна среда, а пространство, в което чиновници прекарват по-голямата част от всекидневието си, а посетителите имат опция да се потопят в света на съответния бизнес.

е значима част от цялостното прекарване, по тази причина намерете време и предпочитание да го усъвършенствате. Закачете по стените картини или забавни плакати, насърчете чиновниците да декорират бюрата си, освежете коридорите с масички с вази и цветя, подредете дребни етажерки с книги и статуетки… Развихрете  въображението си и превърнете офиса в среда, в която сериозната работа върви ръка за ръка с артистизма.

Не забравяте кътчетата за отмора и банкет на гости

Всеки уважаващ себе си и чиновниците си шеф знае, че офис интериорът би трябвало да дава място за разформироване и настаняване на посетители на компанията. Този вид кътове нормално се подреждат с предразполагаща мека мебел и дребни масички.  

Чакалните и стаите за отмора могат да бъдат освежени с в ярки и закачливи цветове, които основават въодушевление. При всички положения съобразете мебелировката с цялостния интериорен дизайн на офиса. 

В магазин Мебели Виденов ще откриете практични и стилни решения за декориране и обзавеждане на всяка офис среда.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР