Не всички поличби трябва да се сбъднат, особено ако предвещават

...
Не всички поличби трябва да се сбъднат, особено ако предвещават
Коментари Харесай

Знаците на съдбата, които вещаят нещастия

Не всички поличби би трябвало да се осъществен, изключително в случай че предвещават заплаха и неприятности. Има няколко метода, благодарение на които можете да избегнете неприятни последствия и да предотвратите сбъдването на неприятната прокоба.
Понякога е доста мъчно вярно да дешифрираме знаците на Вселената и да разберем кои ни предизвестяват за идно злополучие и кои - шанс. Обикновено суеверните хора одобряват поличбите доста съществено, изключително в случай че вещаят неприятности. Черна котка пресича пътя, жена с кофа върви против вас, солта внезапно се разсипва - всичко това кара суеверния да се тормози за бъдещето си.
За да предотвратите вероятни неприятности, би трябвало деликатно да тълкувате поличбите.
Беди и неприятности
Повечето неприятни поличби вещаят тъкмо беди и неприятности. Например, добре познатото вярване за черната котка, която предвещава злощастие или дамата с празни кофи, срещата с която вещае неволя.
Проблеми в персоналния живот
Любовните поличби могат да предвещават щастливи събития или проблеми. Например разсипването на солта предсказва свада със брачна половинка.
Болести
Някои поверия могат да се трансфорат в трагични последствия. На първо място, това са суеверия, свързани с огледалата. Ако счупите огледалото, скоро някой от семейството може да се разболее. Пеперуда, дохвърчала в къщата, също не вещае нищо положително.
Парични проблеми и беднотия
Знаците не могат да пренебрегват финансовата сфера на живота. Много от тях вещаят компликации и даже беднотия. Ако някой в къщата ви седи върху масата, това значи, че скоро ще се сблъскате с финансови проблеми. Ако стайните растения в дома не се развиват добре, това е предизвестие, че може да сте на ръба на бедността.
Други последствия
Поради обстоятелството, че има доста поличби, е мъчно да се каже какви промени ще настъпят в живота ви, в случай че се осъществен. Понякога това може да е опасност за скандал с близки, проблеми на работното място, неприятни срещи, нови врагове и така нататък Във всеки случай не позволявайте неприятните знаци да се осъществен.

Няма потребност да се страхувате, в случай че ориста ви е изпратила неприятен знак. Вместо това, възползвайте се от информацията, с цел да предотвратите сбъдването на злощастие.
Анти-поличби
Вероятно мнозина са чували за такива анти-знаци като почукване по дърво или храчене три пъти през лявото рамо. Освен това можете сами да измислите способи, които ще ви оказват помощ да неутрализирате последствията от неприятна прокоба: да вземем за пример, докоснете копче, прошепнете няколко пъти загадка фраза, която ще попречи на неприятният знак да стане действителност.
„ Изтриване “ на поличбата
За да предотвратите сбъдването на неприятна прокоба, можете просто да я изтриете. Направете това като се концентрирате и повторите момента, в който Вселената ви е дала негативен сигнал. Тогава въображаемо си представете, че имате елементарна гума в ръцете си, с която изтривате този противен миг. Някои хора са подобрили този способ: с цел да не се сбъдне поличбата, те разказват видяното на хартия и по-късно късат или изгарят листа. Всеки от тези способи е ефикасен, тъй че можете да употребявате всеки от тях.
Не вярвайте в поличби
Скептиците считат знаците за излишък от предишното, тъй че нищо не ви пречи просто да не вярвате в него. Дори да си мислите, че в близко бъдеще ще се случи нещо неприятно, пробвайте се да прогоните тези мисли и тогава суеверията няма да се осъществен.
Много суеверия са доживели до нас от далечното минало и множеството хора не престават да имат вяра в тях и да се опасяват, в случай че предвещават неприятности.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР