Не всички подаръци, дори и поднесените с много любов, са

...
Не всички подаръци, дори и поднесените с много любов, са
Коментари Харесай

Не приемайте и не подарявайте тези неща - носят нещастие

Не всички дарове , даже и поднесените с доста обич, са еднообразно положителни. Има неща, които не трябва да подарявате, в случай че не желаете да дразните индивида, за който сте ги подготвили. Така да вземем за пример, съгласно някои вярвания, някои предмети носят негативна сила, която се задейства единствено посредством предоставяне, написа jenata.blitz.bg.

Ето за какво взехме решение да подготвим лист на това, което не може да бъде показано по никакъв метод като подарък, а най-добре и в никакъв случай да не приемате някой от " даровете ", изброени по-надолу.

Часовник

Според поверията, в случай че подарите на някого часовник, то той ще изчезне от живота ви. Дори и нещата сред вас да вървят добре, то скоро вие ще спрете да поддържате връзка или ще се случи нещо, което да приключи връзките ви. Не би трябвало и да приемате сходен подарък, с изключение на, в случай че в действителност не желаете някой човек да спре да е част от живота ви.

Книги

Мнозина считат това за най-хубавия подарък, само че повярвайте, това е доста надалеч от истината. По-точно, този подарък не е подобаващ за всички. Например, не може да подарите някакво писание на съпрузи, тъй като съгласно поверията, това ще докара до скандал в фамилията.

Съдове

Кухненските принадлежности символизират благосъстоянието на дома. Ако в миналото решите да подарите съдове на младоженци да вземем за пример, то наложително сложете и паричка в тях. В противоположен случай може да ги орисате с безпаричие.

Пронизващи предмети

Никога не подарявайте саби, ножове, ножици и други хладни оръжия. Смята се, че тези пронизващи предмети носят голяма негативна сила и са способни да обрекат на злощастие освен индивида, на който ги подарявате, само че и цялото му семейство.

Огледало

Още предците ни са знаели, че у огледалата има нещо мистично. Те са вярвали, че този предмет може да съхранява освен добра, само че и неприятна сила, която може да се съобщи и на други хора. Ето за какво по-добре се застраховайте и не приемайте подобен подарък. Помислете и за другите и не подарявайте никога нещо такова на околните си.

Чанта или портфейл

И тези два постоянно срещани подаръка попадат в листата на неразрешените движимости. Ако подарите нещо такова, то рискувате да ви споходи финансов проблем и да останете без източник на приходи.

Ако въпреки всичко сте твърди в решението си да подарите тъкмо този аксесоар, то сложете в него задгранична монета – да вземем за пример китайска за шанс. Тя ще обезврежда негативната сила и ще се трансформира в магнит за пари.

Пари

Не на вятъра съгласно някои нации даването на пари е нещо неприятно. Според тях, когато подарявате такова нещо, вие предоставяте на получателя цялото си богатство и се лишавате от финансовия си шанс. Не рискувайте със ориста си и мислете по-разумно при избора на подарък.

Бижута и перли

Изненадващо е, че тъкмо първокласните перли попадат в този лист. Смята се, че това украшение символизира сълзите на вдовици и затова може да донесе тежки тествания и загуби, гибел на близки хора и други проблеми. Ето за какво се предлага човек самичък да си взима бижута и да не приема в никакъв случай сходен подарък от някого.

Лекарства

Изглежда неуместно да си мислим, че някой би ни подарил такова нещо, само че уви, има и такива прецеденти. Такъв подарък обаче единствено би напомнил на индивида за неговите проблеми и може да предизвика утежняване на положението и болестта му.

Ако цените непознатото здраве, то никога не си и помисляйте да подарите медикамент.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР