Не всички момчета с мускули се правят на батки от

...
Не всички момчета с мускули се правят на батки от
Коментари Харесай

Ексклузивно за Флагман.бг! Агресивен мъж нападна бургазлийка в жк „Меден рудник“, две момчета герои я спасиха

Не всички момчета с мускули се вършат на батки от „ Меден рудник “, има и такива, които мислят с главите си, споделя признателната Росица Димитрова

Две момчета избавиха жена от брутално нахлуване и се трансфораха в герои. Екшънът се разиграл нощес в жк „ Меден рудник “ пред погледите на десетки минувачи. Агресивен мъж с колело псувал и скочил на бургазлийката Росица Димитрова, която се разхождала с кучето си. Тя още е в потрес от случилото се, само че и извънредно признателна на своите спасители. Именно по тази причина реши пред Флагман.бг да опише за нападението и да изрази своята благодарност към момчетата-герои. 

„ Снощи към 20:05-20:20 ч. пресичах на зелено светофара в посока Лидъл в жк „ Меден рудник “ с кучето, което беше на каишка. Говорех по телефона с клиентка и през това време чух мъжки глас зад тила си, чиито думи, меко казано, ме озадачиха. Той крещеше „ Перхидролке руса, ще те смачкам, гледай си кучето, недей да приказваш по телефона “ и всякакви други цветущи изрази и псувни. Само се обърнах и го попитах: „ Какво Ви става? Нито съм ви препречила пътя, нито нищо?! “. Тегли ми една майна, след това почна да ме заплашва какво щяло да стане с кучето ми и какъв брой елементарна съм била. В идващите секунди към този момент беше захвърлил велосипеда встрани - това става на кръстовището, пред доста хора. Притесних се доста. За секунди беше до мен и стартира да дърпа телефона от ръката ми, чудя се по какъв начин не съумя дори да го изстръгне от ръката. Тогава пристигнаха двете момчета. Едното застана пред мен, с цел да не може да ме доближи и да ми посегне този господин. Започнаха се словесни офанзиви сред този човек - той към 60-годишен, слаб, невисок съвсем колкото мен, към 1.60 м. Момчето стартира да му приказва, а не да си покаже силата, въпреки че беше крепко, мускулесто.  Този субект взе да подскача и да се пъне на тях, може би очакваше, че ще му посегнат. Но те си бяха мъжкари. Само му говореха и даже нямаше от тяхна страна реплики. Той явно търсеше спор. От надалеч си личеше. Никой от минувачите не пристигна да види какво става и това доста ме подразни. Затова си и замълчах. Репликата ми беше само „ Гледайте си пътя ”. Абсолютно нищо не съм споделила или направила. От моя страна нямаше никаква провокация. Въпреки че не ми е прелестно да ме наскърбяват “, споделя Росица Димитрова. 

В региона има видеокамери за наблюдаване и евентуално цялата препирня е запечатана. 

Тя изрича благодарности на двете момчета, че са я защитили пред нападателния мъж, като по този метод са предотвратили побой над жена. Възхитена е и от възпитанието им, че са  успели да запазят хладнокръвие.
 Това е Димитър Димитров - едно от момчетата, избавили Росица Димитрова
„ Те бяха спокойни, не оставиха обстановката да ескалира. Най-лесно беше да го ударят 2 пъти и да се завърши. Постъпката им беше неповторима “, споделя още бургазлийката.

Росица Димитрова схванала, че единият от героите й се споделя Димитър Димитров, който даже познавал сина й и упражнявали дружно в една зала. Другото момче се споделя Станислав Христов, само че това е единственото нещо, което знае за него. 

„ Нека да покажем на хората, че тук има и такива момчета с мускули, които мислят с главите си, а не да се вършат на батки от „ Меден рудник “. Благодаря ви, момчета, че не ме подминахте като всички останали минувачи. Вашите родители би трябвало да се гордеят с вас. Възпитали са стойностни млади мъже. Адмирации! Бъдете благословени! “, споделя в умозаключение Росица Димитрова. 
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР