Не всички известни личности са открити, когато стане дума за

...
Не всички известни личности са открити, когато стане дума за
Коментари Харесай

Коя е иранската съпруга на Джон Сина

Не всички известни персони са открити, когато стане дума за персоналния им живот и това е изцяло обикновено и разбираемо. 
 Джон Сина, връх по изпълнени стремежи за Make-A-Wish и върхът на Гинес
Как Джон Сина стана рекордьор на Гинес

Ето с какво

Джон Сина е под светлините на прожекторите от доста години, само че все пак не обича да влиза в елементи за персоналния си живот. През април 2017 година Сина предложи брак на Ники Бела по време WrestleMania 33.

Но година по-късно двама се разделиха по самодейност на кечиста. През 2020 година пък Джон Сина въпреки всичко се ожени, само че не за Бела, а за  Шей Шариацаде (Shay Shariatzadeh).
 Снимка 642245

Тайната гала се е състояла в Тампа, Флорида, като двамата бяха свързани за първи път през 2019 година, когато се запознават покрай фотосите на кино лентата " Не си играй с огъня " в Канада.

Две години по-късно двамата подвигнаха още една женитба, само че този път във Ванкувър, Канада, където живее Шей. Според People, брачната половинка на Джон Сина може и да живее в Канада, само че е родена в Иран.
 Снимка 642247

По специалност Шей Шариацаде е инженер, като от 2019 година работи в Sonatype като продуктов управител. Като преди този момент е работила за  Motorola Solutions, където е взела участие в проучвания на термални камери и интерком системи.
 Патрик Демпси и брачната половинка му Джилиян - какво знаем за дамата до най-сексапилния мъж за 2023 година
Коя е дамата до Патрик Демпси

Какво знаем за Джилиян е техния брак

Майка ѝ е хирург и Шей в никакъв случай не е крила, че точно тя е една от личностите, на които се възхищава и я въодушевяват. " Когато беше на върха на кариерата си, тя се отхвърли от всичко, с цел да реалокира фамилията си в Канада, с цел да ни даде по-добро бъдеще. Тя е повода да се боря да бъда най-хубавата версия на себе си, да бъда блага и в никакъв случай да не се отхвърлям. "
 Coyote vs. Acme - за какво няма да забележим филмът с Джон Сина
Филмът с Джон Сина за 30 милиона, който няма да забележим

Още един филм отива на кино

Двамата с Джон Сина вършат дебюта си като двойка на международната премиера, като бяха дружно и на премиерата на " Бързи и гневни 10 ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР