Не всички държави приемат извиненията на Марк Зукърбърг в последните

...
Не всички държави приемат извиненията на Марк Зукърбърг в последните
Коментари Харесай

Папуа-Нова Гвинея спира достъпа до „Фейсбук” за месец

Не всички страни одобряват извиненията на Марк Зукърбърг в последните месеци.
Марк Зукърбърг в Екологичен потенциал: Извинявам се, поемаме нашата част от отговорността Изслушването на шефа на „ Facebook ” от евродепутатите е във връзка на абсурда с „ Кембридж аналитика ”, довел до злоупотребата с политическа цел на персонални данни на близо 90 млн. консуматори, измежду които съвсем 3 млн. европейци
Папуа-Нова Гвинея стопира достъпа до „ Фейсбук” за месец. Страната желае да оцени преимуществата и минусите на обществената мрежа за жителите си, най-много в сферите порнография и подправени профили, оповестява софтуерният уебсайт „ Машабъл”.

Сам Базил, министър на връзките на страната, разяснява, че този интервал ще разреши събирането да данни за консуматори, криещи се зад подправени профили, публикуващи подправени вести. „ Това ще разреши на действителните хора с действителни самоличности да употребяват обществената мрежа отговорно.”

Очаква се държавното управление на Папуа-Нова Гвинея да сътвори лична обществена мрежа.

В страната живеят към 8,4 млн. души – горе долу колкото в Ню Йорк. По данни на „ Гардиън” единствено 12 на 100 от популацията употребяват интернет и „ Фейсбук”.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР