Не всеки знае, че честването на четиридесетгодишнината не е напълно

...
Не всеки знае, че честването на четиридесетгодишнината не е напълно
Коментари Харесай

3 причини да не празнувате 40-я си рожден ден

Не всеки знае, че честването на четиридесетгодишнината не е изцяло безвредно за шанса и ориста на рожденика. Експертите обясниха за какво това може да бъде рисково и по какъв начин да отпразнуваме вярно тази годишнина.

Има голям брой знаци и суеверия за рожден ден. Един от тях споделя, че четиридесетият рожден ден не се чества. Време е да разберем за какво доста хора мислят по този начин и дали има опция да се заобиколи отрицателното в този значим ден.

Знак от ангела страж

Според мнението доста ясновидци и религиозни хора, на четиридесетия ни рожден ден, нашият ангел страж престава да се грижи за нас. Той не ни напуща изцяло, а просто ни оказва помощ доста по-рядко - единствено в най-опасните обстановки.

Поради това мнозина считат четиридесетия рожден ден за най -опасен и неподходящ, само че постоянно можете да успокоите ангела страж, като му покажете, че към момента сте почтени за неговата помощ. За да извършите това, би трябвало да извършите положително дело на рождения си ден. Това ще ви обезпечи шанс през идващите години. Също по този начин специалистите поучават да се трансформира в табиет засеки идващ ваш рожден ден.

Нумерология и астрология

Последователите на тези две посоки са сигурни, че четвъртото десетилетие е минало под контрола на Сатурн и Уран – планети, които могат да изпълнят живота на човек с комплициране и безпорядък. Ето за какво самият ден, на който честваме 40 -ия си рожден ден, може да се окаже доста рисков.

Може да се чества, само че е по -добре да го извършите деликатно, в надеждна компания, вкъщи и без доста претрупаност. По този метод можете да заобиколите неприятностите. Можете да успокоите Уран и Сатурн със спокойна атмосфера. По -добре е да не празнувате този рожден ден надалеч от вкъщи или на път.

Източно вярване

Мнозина евентуално са чували, че цифрата 4 в Китай е съвсем идентично с думата гибел. Ето за какво няма четвърти етажи, а четиридесетият, четвъртият и четиридесет и четвъртият рожден ден се честват с нараснало внимание или въобще не се честват.

Разбира се, не трябва да одобряваме този знак на съществено, само че не можем да не отбележим обстоятелството, че по необичайно стичане на събитията навръх четиридесетият рожден ден съвсем постоянно се обърква. Внимавайте в този ден, тъй като източните  знаци постоянно се сбъдват.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР