Не всеки знае, че честването на четиридесетгодишнината не е напълно ...

Не всеки знае, че честването на четиридесетгодишнината не е напълно

3 причини да не празнувате 40-я си рожден ден

Не всеки знае, че честването на четиридесетгодишнината не е изцяло безопасно за шанса и съдбата на рожденика. Експертите обясниха за какво това може да бъде опасно и по какъв начин да отпразнуваме вярно тази годишнина.

Има голям брой знаци и суеверия за рожден ден. Един от тях споделя, че четиридесетият рожден ден не се празнува. Време е да разберем за какво доста хора мислят по този начин и наистина ли има опция да се заобиколи отрицателното в този съществен ден.

Знак от ангела страж

Според мнението доста ясновидци и религиозни хора, на четиридесетия ни рожден ден, нашият ангел страж престава да се грижи за нас. Той не ни напуща изцяло, а елементарно ни оказва помощ доста по-рядко-единствено в най-опасните обстановки.

Поради това мнозина считат четиридесетия рожден ден за най-рискован и неподходящ, само че постоянно можете да успокоите ангела страж, като му покажете, че към момента сте почтени за неговата помощ. За да извършите това, би трябвало да извършите положително дело на рождения си ден. Това ще ви обезпечи шанс през следващите години. Също по този начин специалистите поучават да се трансформира в табиет засеки следващ ваш рожден ден.

Нумерология и астрология

Последователите на тези две посоки са сигурни, че четвъртото десетилетие е минало под контрола на Сатурн и Уран – планети, които могат да изпълнят живота на човек с комплициране и безпорядък. Ето за какво самият ден, на който празнуваме 40-ия си рожден ден, може да се окаже доста рискован.

Може да се празнува, само че е по-добре да го извършите деликатно, в надеждна компания, вкъщи и без доста претрупаност. По този метод можете да заобиколите неприятностите. Можете да успокоите Уран и Сатурн със спокойна атмосфера. По-добре е да не празнувате този рожден ден надалеч от вкъщи или на път.

Източно вярване

Мнозина евентуално са чували, че цифрата 4 в Китай е съвсем идентично с думата гибел. Ето за какво няма четвърти етажи, а четиридесетият, четвъртият и четиридесет и четвъртият рожден ден се празнуват с нараснало внимание или въобще не се празнуват.

Разбира се, не трябва да одобряваме този знак на съществено, само че не можем да не отбележим обстоятелството, че по необичайно стичане на обстоятелствата навръх четиридесетият рожден ден съвсем постоянно се обърква. Внимавайте в този ден, тъй като източните  знаци постоянно се сбъдват.

Източник: actualno.com