Не всеки успява да открие съвършения партньор и да изгради

...
Не всеки успява да открие съвършения партньор и да изгради
Коментари Харесай

3-те зодии, които изграждат най-успешните бракове

Не всеки съумява да открие съвършения сътрудник и да построи сполучлив брак с него. Но 3 зодии съумяват с лекост да го създадат и другите би трябвало просто да вземат образец от тях. Ето кои са тези зодии, показва Флагман.

Лъв

За тях представителите на този знак е значимо да знаят безусловно всичко за избраника си. Исканията им са изцяло оправдани, защото Лъвовете постоянно се пробват да се съобразят с половинката си. В множеството случаи те са си самодостатъчни. С сходно държание Лъвовете с лекост притеглят стремежи претендент към себе си и с убеденост влизат в ритуалната зала.

Близнаци

Близнаците са общителни и красноречиви. Те не се вземат решение на брак, до момента в който не се почувстват изцяло сигурни в избора си. Но откакто един път решат да свържат живота си с някого, те ще му обезпечат благополучен фамилен живот без негативизъм и непотребни кавги. Дори и след брака представителите на този знак не престават да провокират интереса на половинката си.

Везни

Везните ловко притеглят вниманието на противоположния пол. Поведението им постоянно провокира приятни страсти. Непредсказуемостта и несигурността притегля като магнит близките и тъкмо това качеството на Везните е повода те да са постоянно мечтани и харесвани от своя сътрудник. По предписание техният избор е постоянно сполучлив. Обикновено бъдещият им брачен партньор не се колебае дълго преди да им предложи брак.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР