Не всеки се замисля за състоянието на черния си дроб.

...
Не всеки се замисля за състоянието на черния си дроб.
Коментари Харесай

Опасно! Вижте първите симптоми, че черният ви дроб е зле

Не всеки се замисля за положението на черния си дроб. В забързаното всекидневие си разрешаваме да ядем мазни храни, а вечер консумираме и алкохол.

Всичко това натоварва съществено този орган. Около 30% от популацията на нашата планета страда от болести на черния дроб.

Лекарите показват ​​три признака, които приказват за унищожаването на черния дроб.

Първият признак е астеновегетативен. Пациентът се усеща слаб, изтощен, покачва му се телесната температурата и поражда нервност. Също по този начин симптом е и честото главоболие.

Вторият признак, който предизвестява за проблем с черния дроб, е диспептичен.

Характеризира се с нарушен вкус, стомашни разстройства се редуват с запек, може да се получи отичане на корема, горчив усет в устата и чувство за тежест от дясната страна на корема. Също по този начин, кожата може да стане неясно жълта и да стартира да сърби.

Третият симптом е хеморагичният синдром. Той се характеризира с кървене от носа, неоснователно намаляване. Появяват се синини по лицето и тялото без забележима причина. Може да стартира и отичане на краката. Когато черният дроб не успее да отстрани токсините, се развива енцефалопатия, написа zdrave.to.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР