Не всеки се учи от грешките си. На хората, които

...
Не всеки се учи от грешките си. На хората, които
Коментари Харесай

4 зодии не заслужават втори шанс

Не всеки се учи от грешките си. На хората, които не си извличат поука от случилото се, е ненужно да се дава втори късмет.

Ето от кои зодии са те.

Овен

Като представител на огнената буря, Овенът е прекомерно твърдоглав и нахален. Дори да сгреши, надали ще го признае и ще изтъкне хиляди причини и оправдания, с цел да потвърди невинността си. Представителите на този зодиакален знак са непоправими и даже в случай че се разкаят за постъпката си пред вас, скоро още веднъж ще ви разочароват с държанието си.

Близнаци

Близнаците са непредсказуеми. След като сгрешат, те нормално признават виновността си, само че не е известно дали в действителност усещат виновност или просто желаят да се показват в най-хубавата светлина. Понякога представителите на тази зодия се нуждаят от многообразие и нормално това ги тласка към неистини. За да не наранят индивида до себе си, Близнаците постоянно премълчават стореното. Във всеки случай можете да опитате да им дадете втори късмет и в последна сметка ще разберете дали си е коствало да го извършите.

Лъв

Лъвовете са прекомерно инати и горди. Те са привикнали да не отстъпват и нормално вършат това, което им харесва. Често с дейностите си представителите на този знак нараняват най-близките си хора. Но даже в този случай Лъвовете не се признават за отговорни. Безсмислено е да се дава втори късмет на такива хора.

Скорпион

Скорпионите ловко крият измените си. Когато стартират да лъжат прекомерно постоянно, хората към тях виждат измененията в държанието им. Някои не престават да толерират сходно отношение, а други прекъсват вечно връзките си със Скорпиона. В подобен случай преценете сами дали можете да дадете втори късмет на предателите или бихте предпочели да продължите по пътя си без сходни хора към вас.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР