Не всеки може да се похвали с идеална визия –

...
Не всеки може да се похвали с идеална визия –
Коментари Харесай

Кои очила добавят възраст и кои не: изберете рамка

Не всеки може да се похвали с идеална визия – приемственост, работа пред компютър, привички да седиш по телефона или да четеш на мрачно, възраст, аргументите могат да бъдат разнообразни. В оптиката през днешния ден, разнообразни рамки за всеки усет и бюджет.

Има все по-достъпни финансово съвременни и красиви рамки.

Нека да забележим кои рамки е по-добре да избягвате, е малко евентуално да украсят лицето ви, плюс те могат да прибавят няколко спомагателни години. Имаме ли потребност от това

Тъмна солидна рамка

Очилата с такава рамка охлаждат лицето, което го прави по-грубо. И това не се е възползвало от никого. И с възрастта вероятността тежкият джант да намалее. Те вършат лицето мъжествено, като лишават женското лице от грациозност и изисканост.

Груб правоъгълник

Откажете се от тази форма на очила, тя прибавя възраст и изкривява чертите на лицето. Не се опасявайте от геометрията, гладките спретнати линии наподобяват по-изгодни.

Тънка железна рамка в класическа форма

Тук желая незабавно да отбележа: има хора, на които сходни рамки вървят необикновено. В този случай те наподобяват доста спретнати и не притеглят внимание.

Съвет: не се колебайте да вършиме фотоси, пробвайки се с очила. Можете да извършите фотография на себе си в огледалото. След това прелистете фотографията, от време на време оказва помощ доста да извършите избор!

И какви очила НЕ прибавят възраст

Можете да вземете очила с котешка форма. Линиите на тази рамка са ориентирани нагоре, което въздейства позитивно на въпроса за възрастта. Въпреки това, тук би трябвало да намерите собствен личен ъгъл, не всеки има ясно изразено котешко око.

Понякога е по-добре да изберете модел, както на фотографията нагоре. Плюс това не забравяйте, че рамката не би трябвало да е мрачно солидна.

Очилата, в които има композиция от закръгленост и геометрия, отиват на болшинството.

Цветът на рамката може да бъде виолетов, наследник, бордо, бежов, кафяв. Ако в действителност желаете, можете да изберете с лек фон под формата на кристали или райета.
Благодаря за харесванията! Абонирайте се )

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР