Не всеки иска да живее живота си в светлината на

...
Не всеки иска да живее живота си в светлината на
Коментари Харесай

10 знаменитости, които са се отказали от славата, за да работят обикновена работа

Не всеки желае да живее живота си в светлината на прожекторите. Някои известни персони взеха решение да се откажат от славата, с цел да живеят постоянен живот с елементарна работа. Споделяме с вас 10 звезди, които са се пробвали да живеят обикновено, откакто са станали известни.

1. Грийна Дейвис: Социален деятел

© New Line Cinema, © depositphotos

Грийна реши да остави актьорството да отстъпи обратно, с цел да усили наличието на женските облици в медиите. Актрисата основава института Geena Davis по Половете в Медиите. Въпреки че главният фокус на Дейвис е нейната интензивност, актрисата се завърна към актьорството през 2014 година, когато се появи в Grey’s Anatomy и през 2016 година в The Exorcist.

2. Кевин Джонас: Предприемач

© eastnews, © Instagram

Година откакто групата The Jonas Brothers се разпадна, Кевин реши да опита силите си в договарянето. В същото време той стана съ-главен изпълнителен шеф на маркетингова компания и имаше партньорство с известен уеб страница под формата на приложение за шерване на видео. Така че по принцип Кевин към този момент е в започващия свят.

3. Ники Блонски: Козметик

© New Line Cinema, © depositphotos

След като се появи във кино лентата “Лак за коса ” и краткотрайния сериал “Огромно ”, Ники остави Холивуд и работи в магазин за обувки в Ню Йорк. По-късно тя взема решение да продължи кариера като козметик и е наета във фризьорски салон. През 2013 година тя направи малко завръщане в сериала Smash. През 2017 година се появи във кино лентата Кучешки години.

4. Джийн Хакман: ​​Сценарист

© 20th Century Fox, © reuters

Джийн Хакман направи извънредно сполучлива кариера като артист и завоюва доста награди. През юли 2004 година Хакман разгласи, че се отдръпва. Но това не попречи на някогашния артист да се отличи в друга сфера. Хакман е написал 3 исторически романа с археолога Даниел Ленихан.

5. Ванила айс: Реставратор на къщи

© eastnews, © Instagram

През 1990 година Vanilla Ice доближава върха в класациите със сингъла Ice Ice Baby. Но откакто страдаше от някои персонални проблеми, той стартира да трансформира домове. През 2009 година той взе участие в риалити телевизионния сериал The Vanilla Ice Project, в който реновира домове. Също по този начин разгласява управление за недвижими парцели за това по какъв начин да съумеете да купите и променяте къщи.

6. Хейдън Кристенсен: Фермер

© Lucasfilm, © depositphotos

Предлагаха му се доста благоприятни условия след филмите „ Междузвездни войни “, само че той ги отхвърли всички. Вместо това купи земя в Онтарио, Канада, и стартира работа в личната си плантация. По-късно започва компания за облекло, започва продуцентска компания и взе участие във филм, наименуван First Kill през 2017 година Така че наподобява, че той се завръща в развлекателната промишленост.

7. Крис Оуен: Фотограф

© Universal Pictures, © depositphotos

Крис Оуен получава доста актьорска работа в края на 90-те и началото на 2000-те. Най-запомнящата му се роля беше „ Шерминатор “ във франчайза „ Американски къс “. Но скоро артистът се оказа без работа. През 2013 година е видян да работи като сервитьор в ресторант. В последна сметка той напусна и в този момент работи като фотограф.

8. Дилън Спроус: Пивовар

© depositphoto, © edstinX/twitter.com

Дилън Спроус завоюва популярност дружно с брат си близнак Коул, откакто се появи във филми като Big Daddy и личното им телевизионно предаване The Suite Life of Zack & Cody. Сега Дилън и сътрудниците му имат медовина и бар в Уилямсбърг, Бруклин, където той е пивовар.

9. Фреди Принц младши: готвач

© Columbia Pictures, © Instagram

Спомняме си Фреди от филмите Тя е всичко това и Знам какво направи предишното лято. През 2002 година се дами за Сара Мишел Гелар. Фреди претърпя доста промени в кариерата и най-после реши да стане готвач, откакто написа първата си книга за готвачи „ Обратно в кухнята “ през 2016 година

10. Джак Глийсън: Студент

© HBO, © twitter

След като персонажът му беше погубен в „ Игра на тронове “, Глийсън разгласи, че ще се отдръпна от актьорството: „ Винаги съм правил нещо за отдих с другари или лято за развлечение. Радвах се. Когато си изкарвате прехраната от нещо, то трансформира връзките ви с него. Не е като да го ненавиждам, а просто не е това, което желая да върша. ” Щял да приключи последната си година в учебно заведение и по-късно да приключи висше обучение.

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР