Не всеки ден може да се види филм, в който

...
Не всеки ден може да се види филм, в който
Коментари Харесай

Дензъл Уошингтън и Рами Малек са по петите на Джаред Лето

Не всеки ден може да се види филм, в който в основните функции са трима извънредно симпатични артисти. И освен това, само че и тримата са печелили Оскар.

А в The Little Things ще забележим Дензъл Уошингтън, Рами Малек и Джаред Лето един до друг, което несъмнено не е за изпускане. А фактът, че първите двама ще преследват третия... напряко ни броите.

Уошингтън ще влезе в ролята на шериф Джо Дийкън, който има 15-годишен стаж и е отличен в работата си, само че покачване по този начин и не го е споходило. Той обаче не се отхвърля от това да търси правдивост, което го води до Лос Анджелис.

Там, дружно с локалния сержант Джим Бакстър (Малек), ще се опита да залови сериен палач, който тормози целия град, а жертвите му постоянно са дами. Разследването пък ги води към подозрителен монтьор (Лето), който се оказва и главният обвинен.

Убедителни доказателства обаче липсват, което значи, че ще падне огромна игра на котка и мишка, до момента в който някой не сбърка, в случай че въобще механикът е техният човек... The Little Things би трябвало да се завърти по кината от 29 януари, като в същия ден в Съединени американски щати ще бъде пуснат и в HBO Max.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР