Не вирусът, а здравната ни система е причина за високата

...
Не вирусът, а здравната ни система е причина за високата
Коментари Харесай

Чорбанов: Не COVID-19, здравната ни система е причина за високата смъртност у нас

Не вирусът, а здравната ни система е причина за високата смъртност измежду инфектираните с COVID-19 у нас. Тази теза поддържа имунологът и народен представител от „ Има подобен народ” проф. Андрей Чорбанов пред

И добави, че стои зад казаното от него преди дни, че Омикрон гази имунизираните по този начин, както прасе минава през люцерна.

„ Факт е, че и имунизирани боледуват извънредно всеобщо. Ние сме срещу зеления документ за където и да било. Не считаме, че е сполучлив. Хора със документи могат да заразяват други хора”, безапелационен бе Чорбанов.

Той съобщи, че макар въвеждането на наложителния документ за достъп до Народното събрание, той самият няма да го показва на влизане на работното си място.

"Искам да видя по какъв начин и от кого ще бъда спрян. Разглеждането на тематиката за зеления документ за Народното събрание не беше обвързвано със законността. Според правилника на Народно събрание всеки народен представител би трябвало да участва на съвещанията и никой не може да го ограничи ", съобщи проф. Чорбанов.

Той добави, че в случай че избран шеф вкарва наложителен зелен документ за чиновниците си, то би следвало да обезпечи гратис тестване на неимунизираните в екипа.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР