Не винаги експлоатацията на автомобилите продължава дълго. По-различни причини машините

...
Не винаги експлоатацията на автомобилите продължава дълго. По-различни причини машините
Коментари Харесай

Вижте едни от най-големите автоморги, криещи ценни модели СНИМКИ

Не постоянно употребата на колите продължава дълго. По-различни аргументи машините може да се озоват на територията на някоя автоморга скоро след производството си.

Някои от инжинерните творби гният в дворовете на своите притежатели, или на пътища. Други стигат до някое от известните автогробище, приютило хиляди други изоставени машини.

На тези апокалиптични територии може да бъдат видени забавни, спорни и даже паметни модели. Някогашни фантазии на дребни и колеми, през днешния ден те са просто пай ръждясало желязо. Вижте  " експонатите " в някои от най-известните морги на Англия.

Автоморгите за Релиант, Дербишир и Уелст

Релиант Робин е необикновена кола, която по едно и също време е и отвратителна, и паметна. Купета от спортната версия Скимитар може да бъдат открити в Дербишир. При това в обилни количества. Гледката край Ашборн се добавя от плевели и доста дървета.

Друг модел на същата марка също има “своя ” автоморга в Уелс, в която прелива от въпросните машини. Мястото било музей, който станал обект на палеж през 2009 година Сградата била възобновена, само че колите още носят вредите от стихията.



Саутгейт Уоркс, Престън
Щетите от огнената буря личат и тук. На това място в Ланкашъър е имало дилърски център за коли. През 2018 година избухва голям пожар, който изпепелява към 150 коли. Собствениците на центъра вземат решение да ги изоставят. Има и някои полуизгорели машини, които стават жертва на избуялата растителност.

Това място към този момент не съществува, защото постройката се трансформирала в заплаха и била разрушена. Но злокобни фотоси демонстрират изпелените преди години коли. Разследващите към момента имат вяра, че пожарът е бил запален съзнателно.



 Автогробище за Триумф, Чешир
 
Старото гробище за коли Триум в Апелтън, Чешир в миналото е било дом на паметни машини като Триумф Спитфайър, TR4 и TR6, които били върхът на английското инженерство.

Нещо, което заслужава да бъде ценено и непокътнато. Разположени в дъното на малко частно летище, редки спортни модели TR4, разложени и ръждясали, стоят до американските модели с ляв волан. Снимките демонстрират и коли, които са обрасли с плевели и постепенно гният.
 
След време мястото е разчистено,а по-голямата част от колите са бракувани. Възстановени са единствено малко от  най-ценните модели.


 
Моргата на Военновъздушни сили в Линкълншир

Ръждясалото хранилище в Линкълширн е издигнато през 1940 година То било употребявано от Кралските военновъздушни сили на Англия и от армията на Съединени американски щати.

По време на Втората международна война там била базата на десантните елементи, а след това там е ситуиран един от първите обекти  за нуклеарен отговор в Обединеното кралство.
Но след прекосяване през ръцете няколко пъти след извеждането му от употреба през 60-те години на предишния век, обектът е продаден за селскостопанска активност. Днес е дом на едно от най-големите гробища за транспортни средства във Англия.

Там има голям брой машини, а голяма част от тях са разфасовани да елементи.



Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР