Не винаги е възможно веднага да се определи мястото за

...
Не винаги е възможно веднага да се определи мястото за
Коментари Харесай

Защо да държите торбата с перилен препарат в тоалетната

Не постоянно е допустимо незабавно да се дефинира мястото за предпазване на праха за пране в дома, изключително в случай че купувате огромни опаковки от 12 или повече кг.

Ако апартаментът ви е дребен и няма настрана помещение за предпазване на домашен препарати и предмети, при избора на място за предпазване на праха за пране се ръководете от обстоятелството, че децата и домашните любимци би трябвало да имат стеснен достъп до него.

Стаи като кухнята, хола, спалнята също не са подобаващи да приютяват перилните препарати. В този случай е по-добре да употребявате рафта в банята.

В банята, обаче, отворена опаковка с прахуляк за пране не би трябвало да се оставя отворена. Влажният въздух в спомещението ще направи праха негоден.

Защо да съхранявате опаковката с перилен препарат в тоалетната?

Има един забавен трик, предложен от опитни домакини. Ако желаете тоалетната ви да е добре ароматизирана и да канализацията да не припомня за себе си, тогава използвайте един елементарен съвет.

Поставете торбата с прахуляк за пране в тоалетната. Опаковката може да се отвори и да се сложи на рафт зад тоалетната.

Този метод на предпазване на праха взема решение няколко казуса едновременно: премахвате перилния препарат от влажната баня и освежавате тоалетната.
Този домакински омекотител за облекла се трансформира в ХИТ измежду домакините
Колкото по-хубаво ухаят облеклата в дрешника ни, с толкоз по-голямо предпочитание ги разхождаме върху телата си. Добре парфюмираната и омекот...
Прочети повече
Сега не е нужно да харчите пари за покупка на скъпи аерозоли. Ароматът на праха, въпреки и химически, не е по-лош от освежителите за въздух, които са изключително нездравословни за здравето.

Пакетът с прахуляк може да се разбърква леко един път на всеки три дни, с цел да се освежи аромата в помещението.

Разбира се, това е алтернатива за жилищата, в които банята и тоалетната са ситуирани в разнообразни пространства. Тези, които имат нещастието да употребяват баня и тоалетна на едно място, би трябвало да намерят опция.

Ако жилището разполага с килер, няма да е проблем да сместите торбата в някой ъгъл. Лошото е, в случай че го нямате този килер. Някои новодомци съхраняват в мазите си непотребните препарати, които са рискови за здравето на хората и домашните любимци.

Неудобството е, в случай че живеете на висок етаж, да би трябвало да слизате до мазата, с цел да си вземете нужното количество прахуляк. Така най-малко няма да се притеснявате, че дребното ви дете няма да бръкне в огромния плик и да направи някоя пакост или домашния ви любим няма да се натрови с него, мислейки го за храна.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР