Не виждаме нищо смислено направено за хората от кабинета Денков-Габриел“.

...
Не виждаме нищо смислено направено за хората от кабинета Денков-Габриел“.
Коментари Харесай

Вигенин: Не виждаме нищо смислено направено за хората от кабинета „Денков-Габриел“

Не виждаме нищо свястно направено за хората от кабинета „ Денков-Габриел “. Няма нищо положително в бюджета. Няма съображение за позитивизъм. Единственото оптимистично е съществуването на това държавно управление. Това съобщи пред БНР Кристиан Вигенин от Българска социалистическа партия, заместник-председател на Народно събрание.

„ Изглежда, че се върви по някакъв лист, формиран неизвестно къде, по който някакви неща се вземат решение в Народното събрание. Основните решения досега са свързани с осъществяване на някакви външнополитически задължения и споразумяване на персонални и групови ползи “, съобщи Вигенин.

Вигенин добави, че обещаното от ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ преди изборите не е изпълнено:

„ Не виждаме никакви ясни цели, които да си е сложило държавното управление и болшинството в Народното събрание, с изключение на две, които са участието на България в еврозоната и Шенген. Всичко, което се говореше от ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ преди изборите, остана на назад във времето. Това е не просто една сглобка на три обединения (ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ, Движение за права и свободи – б.р.), които имат доста болшинство в Народното събрание. Това е сглобка на политически, стопански и лични ползи на водачите и от тази сглобка виждаме една безредна политика “, добави Вигенин.

Кристиан Вигенин, който беше включен в листата на уеб страницата „ Миротворец “ на украинските служби за сигурност (СБУ), разяснява уеб страницата:

„ Сайтът „ Миротворец “ въобще не е толкоз безопасен, за колкото се пробват да ни го показват. Това е нашето усещане от чутото от българските служби. Дори от болшинството в Народното събрание се чуха оценки в тази посока, че този уебсайт освен не оказва помощ на Украйна, а дава учредения да бъде атакувана поради метода, по който се отнася към съществуването на този уебсайт “.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР