Не виждам смисъл от удължаване на. Това каза проф. Мира

...
Не виждам смисъл от удължаване на. Това каза проф. Мира
Коментари Харесай

Проф. Мира Кожухарова: Няма медицински съображения за удължаване на епидемичната обстановка

Не виждам смисъл от удължение на. Това сподели проф. Мира Кожухарова в изявление за bTV. Според нея медицински съображения за това решение няма, откакто има наклонност към ход надолу и на броя на смъртните случаи.
По думите й изключителната епидемиологична конюнктура е траяла прекомерно дълго, което е посочило неналичието на критерии за въвеждането и отлагането й. Тя означи, че в такава обстановка се ръководи доста по-лесно и става въпрос за политическо решение, в което няма медицински правила.
 Официално: Извънредната епидемиологична конюнктура се удължава до 30 април Официално: Извънредната епидемиологична конюнктура се удължава до 30 април
Министър-председателят Бойко Борисов свика през днешния ден изключително държавно съвещание, на което беше решено да бъде продължен срокът на изв...
Проф. Кожухарова добави, че още при започване на пандемията са тръгнали погрешно и науката е била подценена. 
" На гърба на хората в България се учиха лекари и освен лекари. Нека да отворят университетите, с цел да се събират хората в тях, а не по нощните заведения. От това няма изгода, а се травматизират генерации наред, на които им следва да живеят и след . ", сподели още проф. Кожухарова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР