Не виждам сериозни основания Валери Сименов да си подаде оставката.

...
Не виждам сериозни основания Валери Сименов да си подаде оставката.
Коментари Харесай

Депутат: Как Симеонов да подаде оставка при положение, че във Варна протестираха 4 човека?

" Не виждам съществени учредения Валери Сименов да си подаде оставката ". Това разгласи депутатът  от " Обединени патриоти " и някогашен кмет на Пловдив Славчо Атанасов в изявление за " Канал 3 " във връзка настояванията за оставката на вицепремиера. " Уважавам настояванията на майките. Безспорно имаше погрешен изказ в неговото изказване. После господин Симеонов се извини. Но най-важното, което и в случай че щете в чисто честен аспект, за което той се упреква е, че той беше в основата на подготовката на тези закони, които тотално вземат решение проблемите на тези майки с дечицата, които са повредени. Той беше в основата на подсигуряване на тези 150 милиона за майките. Това е истината – всеки прави неправилни изкази, като психолог го споделям ", разгласи Атанасов.

" Моите почетения към майките, само че този митинг не е всеобщ ", изясни още националният представител от НФСБ. Той бе безапелационен, че митингът към този момент се е политизирал. " Просто митингът в последно време се изроди, тъй като се видя, че вземат участие политически дейни хора ", разяснява националният представител.

" Не виждам мотив един вицепремиер да си подаде оставката, когато митингът в София е не повече от 50 индивида, в Пловдив през вчерашния ден бяха 6 индивида на митинга, а във Варна бяха 4 ", съобщи още Славчо Атанасов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР