Не виждам реваншизъм в служебния кабинет на Донев. В крайна

...
Не виждам реваншизъм в служебния кабинет на Донев. В крайна
Коментари Харесай

Стефан Янев: Рано е да се дават оценки за работата на служебното правителство

Не виждам реваншизъм в служебния кабинет на Донев. В последна сметка е рано да се дават оценки за работата на служебното държавно управление. Това сподели в предаването " Лице в лице “ Стефан Янев, ръководител на партия " Български напредък ", някогашен министър-председател и някогашен министър на защитата. 

" Те са в развой на структуриране на техния състав и и метода им на взаимоотношение. И в действителност кои са целите за осъществяване, защото с изключение на организацията на изборите и дилемите, които имат по решение на настоящите рецесии в полза на българските жители, преобладават. Дали ще прави проверка е съгласно опциите, с които разполага кабинетът ", добави той. 

" Да погледнем на логиката на този вид проверка. Нека да приемем, че всеки един от нас влиза в едно жилище чартърен и е хубаво да знаем какво е действителното му положение, какви са действителните неща, които заварихме в това жилище, с цел да не се наложи да плащаме за вреди, които не сме нанесли на някой преди нас. Така че тук дано да не приказваме със мощните думи " проверка ", само че въпреки всичко настоящото положение би трябвало да бъде оценено най-малкото и действителните условия, действителните неща, които се заварват, би трябвало да бъдат намерено пред българските жители, тъй като всичко останало води до струпване на непознати негативи на личен тил на служебното държавно управление “, означи Янев.

На въпроса справи ли се кабинетът " Петков “ с газовата рецесия, Янев съобщи, че " въпросите са повече от отговорите “. 

" И защото въпросите са повече, в сравнение с отговорите, аз съм на мнение, че е рано да се даде оценка дали този кабинет се оправи с тази рецесия или по-скоро остави тази рецесия да позволява служебният кабинет “, сподели той.

Попитан основателни ли са рецензиите на Румен Радев към кабинета " Петков “, Стефан Янев съобщи, че рецензиите и оценката на кабинета " Петков “ ще ги дадат българските жители. 

" Всеки има право да подлага на критика, включително и президентът Радев, тъй като той има и право, и необикновен взор върху работата на всеки един кабинет, само че в последна сметка най-лесната линия, по която да даваме оценка на един кабинет е доколко той е решил действителни проблеми на хората и доколко е основал нови, които занапред би трябвало да се вземат решение “, добави Янев. 

По думите му от позиция на наследените рецесии и основаните нови рецесии, броят на рецесиите се е нараснал, вместо да бъдат решени избрани проблеми.

Според него политическите решения не би трябвало да въздействат на бизнес решенията и на стопанската система.

Не сме водили диалози за коалиция с Вътрешна македонска революционна организация, сподели още Стефан Янев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР