Не виждам разлика между 28 март и 4 април, но

...
Не виждам разлика между 28 март и 4 април, но
Коментари Харесай

Георг Георгиев: Не виждам разлика между 28 март и 4 април, Радев оправдава нищоправене за 4 години

Не виждам разлика сред 28 март и 4 април, само че по-интересно е чия дата е 4 април и каква разлика прави със седмица по-рано. Това разяснява Георг Георгиев.

Преплогам, че  Радев  не е чел изборния кодекс, нито интернационалните актове. Президентът желае да нарушим препоръките на Венецианската комисия и с дорите практики, които идват от съда на правата на индивида, уточни Георгиев.

Давам си сметка, че  Радев  трябваше да оправдае нищо правенето си за 4 години, само че това не може да става за сметка на изборното право.  Радев  не мисли за всички български жители еднообразно. Свикнахме с това да чертае разграничителни линии, уточни Георгиев.

Арменският Великден и католическият Великден ще са на 4 април, а това сигурно ще сътвори проблеми у нас и за българите в чужбина. Безсмислена е смяната от 28 март на 4 април, разяснява той. 

За гласуването по пощите би трябвало да има време да се свържат пощенските служби, а 90 на 100 от света е в цялостен локдаун. А тук приказваме за изцяло самоцелни оферти на  Радев  за смяна в изборното законодателство. За страдание, президентът, търсейки индулгенция за своето безсмислие, се пробва да сътвори безпорядък и да насади възприятието у хората да не гласоподават и хората да бъдат разочаровани, разяснява оше Георгиев. 

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР