Не виждам от какво могат да са недоволни хората, заяви

...
Не виждам от какво могат да са недоволни хората, заяви
Коментари Харесай

Няма как да има недоволни: Кандидат-премиерът

" Не виждам от какво могат да са недоволни хората ”, съобщи претендентът за министър председател от ПП/ДБ Николай Денков, който върна досието с изпълнен втори мандат за кабинет. " След 5 следващи избори се опитваме да създадем устойчиво държавно управление, с цел да може да се прави работа ", аргументира се той.

Коментарът му пристигна на фона на митинг пред Дондуков 2, проведен от Левицата!. Пред президентството прозвуча и сватбеният марш, а протестиращите обясниха, че съпровождат Борисов и Петков към сватбата им.

Самият Денков даде обещание да има последователност сред министрите. Той разяснява, че Мария Габриел не е отишла при Радев, тъй като мандатът се връща от номинирания за министър председател от втората политическа мощ. " Не търсете конспирация там, където я няма ", посъветва той и заяви, че с Габриел са имали няколкочасова среща.

" Разговорът, които имахме беше за Плана. Става въпрос за доста закони, има огромно закъснение и би трябвало да се навакса. Бюджетът беше другата тематика. Срещата беше и с присъединяване на Асен Василев ", сподели Денков. Според него има сполучливи служебни министри, само че и такива, които не са е с справили със обстановката.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР