Не виждам нищо унизително в това да осигуриш водоснабдяване някъде,

...
Не виждам нищо унизително в това да осигуриш водоснабдяване някъде,
Коментари Харесай

Симеонов - горд с тоалетната на границата

Не виждам нищо унизително в това да осигуриш водоснабдяване някъде, тоалетната беше единствено част от това, съобщи вицепремиерът Валери Симеонов.
Така той разяснява откритата от него нова първокласна тоалетна на ГКПП-Калотина, поради което понесе насмешки в медии и обществените мрежи. Още тогава Симеонов заяви, че регионът е с и актуализирана ВиК инфраструктура и по този начин трайно е решен казусът с хроничния дефицит на вода.

„ Не пострадвам от някакво цялостно себелюбие и не мисля, че е срамно да осигуриш водоснабдяване някъде. Не е толкоз обикновено, както някои нечистоплътни медии го показват – тоалетната е единствено част от цялата мрежа, която беше направена. Не виждам нищо унизително, значимо е да се реализира резултат “, съобщи вицепремиерът пред Българска национална телевизия през днешния ден.

„ В някои случаи има насъбрани избрани административни недостатъци, които би трябвало да бъдат решени – това не е толкоз мъчно, просто би трябвало някой да се ангажира, с цел да се сложи настоящ модел. Аз направих това лятото с инспекциите по морeто, които бяха безусловно законни. И по тази причина резултатът е много сензитивен във финансово изражение – те вкараха към 300-400 млн. лв. повече в бюджета спрямо предходната година. Благодарното е, че когато приложиш едно практическо решение, нещата стартират да се систематизират от съответните органи, които дават отговор за това ", акцентира Симеонов.

По думите му по този метод е било и с оградата на границата, и с туризма - "с избелването на целия бранш и изтласкването на хотелските групировки от този отрасъл ".

"Такъв е казусът с Калотина и не виждам проблем за какво да не се занимава вицепремиер с тези неща. Става въпрос за основаването на на практика работещ модел “, безапелационен беше той.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР