Не виждам как може направим коалиция с ГЕРБ и ДПС

...
Не виждам как може направим коалиция с ГЕРБ и ДПС
Коментари Харесай

БСП уверява, че няма да прави коалиция с ГЕРБ и ДПС след изборите

" Не виждам по какъв начин може създадем коалиция с ГЕРБ и Движение за права и свободи след предварителните парламентарни избори на 2 април. " Toва съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Борислав Гуцанов пред БиТиВи.

По думите му  заради резултатите на Българска социалистическа партия , а в името на това всеки гласоподавател да има правото и опцията да гласоподава по този начин, както той реши.

Той е удовлетворен, че Народното събрание въпреки всичко е събрало нужните гласове за нарастване на . от следващата година. Българска социалистическа партия са упорствали за това в продължение на години и е прекомерно несериозно да се приказва, че социалистите се пробват да се харесат на гласоподавателите си за предварителните парламентарни избори на 2 април, изясни Гуцанов. Припомняме, че през вчерашния ден след гласуването.

В Народното събрание Българска социалистическа партия се стремели да не позволяват дейности, които не биха съдействали до нищо положително за страната. Като образец Гуцанов уточни военната и военнотехническата помощ за Украйна, както и .

за даването на военни оръжия на Украйна, запита Гуцанов, който разкритикува работата на служебния кабинет на Гълъб Донев. След като Радев не наложи несъгласие, Българска социалистическа партия дружно с " Възраждане " внесоха тъжба в Конституционния съд.

48-то Народното събрание пропусна доста благоприятни условия и излезе от действителния живот в страната, уточни Гуцанов и добави, че даже и министрите социалисти в служебния кабинет не изпълнявали политиката на социалистите.
 Костадинов не изключи съдействие с Българска социалистическа партия в идващ парламент
Костадинов не изключи съдействие с Българска социалистическа партия в идващ парламент

Възраждане сезира Конституционен съд по отношение на решението да се построят нови два реактора в АЕЦ " Козлодуй "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР