Не виждам и най-малък симптом за разклащане на правителството. Няма

...
Не виждам и най-малък симптом за разклащане на правителството. Няма
Коментари Харесай

Гроздан Караджов: Няма сиптоми, че правителството се клати

Не виждам и минимален признак за разлюляване на държавното управление . Няма по какъв начин при толкоз доста разлики да се вземат елементарно решенията. Но въпреки и мъчно, се взимат, както виждате. Това съобщи в Ловеч министърът на районното развиване и благоустройството Гроздан Караджов , представен от БНР.

Различията по въпроси като избора на гуверньор на Българска народна банка , военната помощ за Украйна и Северна Македония не могат да " разклатят " ръководещата коалиция и не се отразяват на държавното управление, разяснява още районният министър.

Заедно с него в Ловеч бяха и депутатите от района - Искрен Арабаджиев от " Продължаваме промяната " и Вяра Емилова от " Българска социалистическа партия за България ". Те също отхвърлиха да има проблеми в обединението и обявиха, че решенията в ръководещото болшинство се взимат след разговор, въпреки и от време на време сложен.

" Едно от огромните тествания, което успяхме да преминем, беше бюджетът. Да, имахме разнообразни визии, само че все пак с диалози нещата се получават. Вярвам, че каквото и следва, ще намерим положителния звук, с цел да го преодолеем ", разяснява депутатката от левицата Вяра Емилова.

От Българска социалистическа партия към този момент оповестиха, че няма да поддържат кандидатурата на Любомир Каримански за шеф на Българска народна банка, само че съгласно Емилова окончателното решение ще се вземе във вторник, 12 април.

Искрен Арабаджиев от " Продължаваме промяната " също удостовери, че тяхната групировка няма да поддържа кандидатурата на Каримански, само че акцентира, че разликите в ръководещата коалиция ще се преодоляват с доста диалози.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР