Не виждам грешки в Стойчо Кацаров, има боязън в цялото

...
Не виждам грешки в Стойчо Кацаров, има боязън в цялото
Коментари Харесай

Ген. Атанас Атанасов: Не виждам грешки в Стойчо Кацаров

" Не виждам неточности в Стойчо Кацаров, има страх в цялото държавно управление и президента. Действията на властта закъсняха, стягането на ограничаващите ограничения и документите трябваше да се случат доста по-рано. Нямаше разяснителна акция за имунизиране. Заради дребни политически сметки не се подхващат съответни ограничения ".

Това съобщи пред NOVA NEWS водачът на ДСБ и съпредседател на " Демократична България " Атанас Атанасов, представен от Епицентър.
По думите му би трябвало да се преценя тежестта на решението на Конституционен съд по отношение на поданството на Петков.

" Има сериозна диаспора от младежи, които получават и непознато поданство и не трябва да ги лишаваме от политически права в България. Имаме огромни съвпадения с " Продължаваме Промяната " и това е основа за договаряния ", показа той.

Според него би трябвало да се вземат ограничения за подкрепяне на бизнеса и има вяра, че при постоянен парламент ще се успокоят цените на електрическата енергия.

" Наложително е да се освободят назначените от ГЕРБ ръководители на специфичните служби и основния секретар на Министерство на вътрешните работи, тъй като бяха подбрани калинки, комфортни на предходната власт. Задачата им беше не да разкриват закононарушенията, а да ги прикриват, само че не президентът трябваше да назначава титуляри на тези позиции. Има хора, които нямат качества да ги заемат ", разяснява Атанасов.

Той счита, че новоназначенията може да са предмет на спор сред новото държавно управление и президента.

Относно тематиката за пазаруване на гласове, той акцентира, че във всяка област има сигнали.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР