не вижда политическа формация в България, която да е близка

...
не вижда политическа формация в България, която да е близка
Коментари Харесай

Гешев разкри дали ще участва в местните избори

не вижда политическа групировка в България, която да е близка до възгледите на новосъздаденото от него Сдружение " Справедливост за България ". Но намира съидейници в Европа: " Фидес "  на Виктор Орбан в Унгария и " Право и правдивост " на Ярослав Качински в Полша. Това декларира той в изявление за dir.bg.

" Разбира се, те имат своята национална специфичност. Историята на двете страни, католицизмът, някогашните съюзи, на които са принадлежали, въздействат върху политиките на двете партии. Ние ще бъдем българската патриотична консервативна групировка, чиято съществена цел е да върне достолепието на българина в народен и интернационален аспект. Ще разчитаме на своята балканска, консервативна, патриотична и християнска мощ - всичко това ни прави мощни и единни като нация и суверенна страна ", показва още някогашният основен прокурор. 

Той е безапелационен, че " Справедливост за България " ще стане партия. " Ние сме нова неправителствена организация, която има упоритостта да прерасне в огромен закостенял, родолюбив и в това време проевропейски политически план, какъвто понастоящем не съществува в България ", акцентира Гешев.

И разгласи желание за присъединяване в локалните избори. " Все още обсъждаме с екипа опциите за присъединяване. Вариантите са доста, само че е въпрос на вътрешен спор какво е потребно за нас. Когато имаме решение, ще ви уведомя ", показва. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР