Не видях нищо ново да се случи днес в Скопие.

...
Не видях нищо ново да се случи днес в Скопие.
Коментари Харесай

Даниел Митов: Какво изтъргува правителството ни със Северна Македония?

Не видях нищо ново да се случи през днешния ден в Скопие. Единствено видях една нота за името на Македония. По време на държавното управление на това беше контрактувано. Скопие постоянно се пробва да търгува. Въпросът е какво е изтъргувано през днешния ден. Това съобщи някогашният външен министър и сегашен депутатът от ПГ на ГЕРБ- в Народно събрание Даниел Митов  Даниел Митов Даниел Митов е роден на 4 декември 1977 година в град София. Завършва СУ „ Климент Охридски “, в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия.

„ Не чухме нищо по значимите въпроси за историята и езика на омразата, които би трябвало да бъдат решени “, регистрира някогашният посланик.

По думите му смесените комисиите сред България и Република Северна Македония (РСМ) не са постигнали нищо, поради протест от страна на Скопие.

„ Никой не я желае тази самолетна линия, с изключение на министър председателят Петков. Това е въпрос от второстепенно значение за българското общество “, счита Даниел Митов  Даниел Митов Даниел Митов е роден на 4 декември 1977 година в град София. Завършва СУ „ Климент Охридски “,.

„ Не се споделя нищо на българското общество? В един миг тези контракти ще стигнат до Народно събрание, което ще ги отхвърли и ще станем смешни пред Скопие “, предизвести Митов.

РСМ се пробва да притиска България с лобистки способи, съобщи Даниел Митов  Даниел Митов Даниел Митов е роден на 4 декември 1977 година в град София. Завършва СУ „ Климент Охридски “, във връзка опасността за наказания от страна на щатски сенатор. „ Премиерът би трябвало да си даде сметка, че методът на Скопие няма да се промени “.

"Ние не водиме война с никого, а имаме политически разлики с представителите на една институция ", съобщи Митов във връзка с реакциите си по отношение на политиката на президента.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР