Не ви ща вече #оставката, пожелавам ви да умрете на

...
Не ви ща вече #оставката, пожелавам ви да умрете на
Коментари Харесай

Иван Червенков: Не ви ща вече оставката, пожелавам ви да умрете на стълбите на Историята!

Не ви ща към този момент #оставката, поисквам ви да умрете на стълбите на Историята! Тези мощни думи идват от Иван Червенков, учуден от обиколките на премиера Бойко Борисов по строителни обекти, до момента в който хора безусловно измират пред лечебните заведения.
Публикуваме цялостния текст на позицията:
В неделя гледах изявлението в „ 120 минути “ с кмета на Пловдив, Здравко Димитров, който предходната седмица, лежешком с Covid, се срещна с Бойко Борисов на стълбите пред пловдивската болница, до момента в който го пази и обгрижва болничен личен състав, строени до него. Возили го на инвалидна количка в болничното заведение.
Той единствено станал да излезе на стълбите да си повика с Борисов от разстояние. Даде изявлението от болничната стая с найлоновите му торбички към него.
Три дни по-късно двама заболели, оставени като кучета да лежат, изхвърлени измежду личните торби с движимости, губят живота си, гаснейки на стълбите на пловдивската университетска болница.
Защото бутилката О2 на единия умрял била от дребните, но там имали от огромните, тъй като имали инвалидни колички, но за кмета, само че не и за пенсионерите. Защото нямало носилки и кой да ги качи, до момента в който на кмета му трепереха неколцина тъдява.
Защото шпалир от личен състав има за кмета, само че не и за нищо незначещите възрастни хорица с +50 лева до изборите към пенсията, да си ги харчат на оня свят – щото несъмнено те по този начин или другояче все някой ден ще си отидат.
Не бе. Всичко е тъкмо, тъй като тия таг-натите знаеха по какъв начин да се оправят. Само те. Обикаляйки с джипката по съветските строителни обекти, по несъществуващите атомни реактори, по асфалтовите хубости, да видят какви led лампи са наслагали, да четат изразително от пънове в калта, а полу-, както и цялостни идиоти да им се радват.
Не ви ща към този момент #оставката, поисквам ви да умрете на стълбите на Историята, с дребните си кислородни бутилчици, измежду личните си торбички цялостни с пачките от шкафчетата. Като кучета връз студения камък в зимния мраз. Нещастници.

Иван Червенков
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР