Не ви ли се струва, че парите просто сами летят

...
Не ви ли се струва, че парите просто сами летят
Коментари Харесай

Какво обичат парите: 10 важни закона

Не ви ли се коства, че парите просто сами летят към някои хора, до момента в който към други те на са по този начин благосклонни. Може би тайната е в това, да знаете какво обичта " финикийските знаци " и какво ги отблъсква надалеч от вас. Какво може да направи човек, с цел да притегля парите и в неговите ръце те да се развъждат?

Ето 10 значими закона за държанието на парите:

Парите обичат тишината

Не бива да приказвате ненужно за вашите облаги, доходи или добра договорка. Освен в случай че, несъмнено, това не са бизнес сътрудници. За парите би трябвало да мълчите. Никой няма да ви се зарадва и просто ще си поиграете шанса. А е елементарно да пропуснете шанса си, мъчно е да го изчакате още веднъж да пристигна при вас.

Парите не обичат да са " безвъзмездни "

Те обичат труда и идват при тези хора, които работят и вървят настойчиво към задачите си. Парите обичат хората, които ценят времето и ловко го възнамеряват. Лесните и бързи пари (печалби) също както идват елементарно таки и бързо си отиват.

Парите обичат да се броят

Те обичат да бъдат броени. Когато броите парите си, от своя страна се фокусирате върху изобилието, а не върху неналичието им.

Парите обичат реда

Подредете парите си. Ако употребявате пари в брой, подредете ги спретнато, тъй че да не се мачкат, а да лежат тъкмо банкнота върху банкнота.

Парите обичат придвижването

Парите, които не се движат, а просто лежат в застой са мъртви, те би трябвало да са в деяние от самото начало. Ако човек стои с протегната ръка, би трябвало да му дадете пари, това е придвижване на вашите пари и не си мислете " А защо ще ги похарчи? ", " Той ще ги пие и изяде ": това не трябва да ви тревожи. Вие дадохте някакви пари и те са в придвижване. Ако човек не даде парите, които се желаят от него, той отново ще ги загуби по различен метод.

Това, несъмнено, е много необичайно мнение, само че то също е учредено на наблюдения и опит.

Парите обичат благодарността

Трябва да благодарим за всички суми, които имаме, каквито и да са. Само по този метод те ще се развъждат. Ако се концентрирайте върху неналичието на пари и от самото начало казвате, че ги нямате или не са задоволителни, те в действителност няма да са задоволителни.

Знаете по какъв начин да приемате дарове, тъй като те са купени за пари

Не им отхвърляйте, само че ги приемайте с признателност.

Парите обичат да се харчат рационално, а не надясно или наляво без посока и цел.

Парите обичат хората, които се движат напред, развиват се, и се усъвършенстват.

Парите обичат да бъдат обичани

Обичайте парите по този начин, съвсем както обичате половинката си или детето си. Променете отношението си към парите и тогава и те ще трансформират отношението си към вас - постоянно ще имате пари и те ще се умножават, тъй като също доста ви харесват!
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР