Не Ви каня, за да да чуя алтернативно мнение, а

...
Не Ви каня, за да да чуя алтернативно мнение, а
Коментари Харесай

Радев към експерти: Не Ви каня за алтернативно мнение, а за всеобхватна информация

Не Ви поканвам, с цел да да чуя различно мнение, а експертно такова. Затова организираме серия съвещания с разнообразни органи, тъй като тези избори ще се проведат в условия на пандемия. Много значимо е да имаме информация за рисковете, както и за метода на тяхното превъзмогване.
Това сподели президентът Румен Радев в планувана полемика и с проф. доктор Радка Аргирова, Проф. доктор Андрей Чорбанов, доктор Александър Симидчиев.

" Важно е да съберем повече информация в разнообразни области на медицината, на предварителната защита. Там информацията все още очевидно е неустойчива. Интересно е да разберем и от Вас, които се занимават с тази тема на какъв стадий е изработването на българската ваксина ", добави той.

Малко по-рано Румен Радев съобщи, че има законови несъгласия при гласуването на карантинираните българи

Добре е, че се мисли за това по какъв начин да гласоподават карантинираните и хората в изолираност, само че в някои от предложенията, които чух, има законови противорея. Това сподели президентът Румен Радев по време на съвещания за предприемането на нужните ограничения за провеждането на обективен и транспарантен избирателен развой, който да подсигурява правото на глас и здравето на българските жители.

„ Ако карантинираните бъдат закарани или им бъде обещано правото да отидат до урните, това значи да нарушат някои разпореждания. Очаквам по-тясно взаимоотношение “, посочи той.

Държавният глава добави, че той ще организира срещи с представители на Централната изборна комисия (ЦИК).

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР