Не ви е нужен електронен четец, за да четете е-книги.

...
Не ви е нужен електронен четец, за да четете е-книги.
Коментари Харесай

4-те най-добри приложения за четене на книги

Не ви е необходим електронен читател, с цел да четете е-книги. Спокойно можете да го вършиме и на телефона или таблета си, като за задачата заложите на някое от комфортните приложения, предложени от MakeUseOf.

Moon+ Reader

Ако имате богата библиотека от електронни книги, от разнообразни източници и търговци, би трябвало да тествате приложението Moon + Reader. То поддържа 12 файлови формати - EPUB, PDF, MOBI, CHM, CBR, CBZ, UMD, FB2, TXT, HTML, RAR и ZIP. Това значи, че няма да се постанова да употребявате услуга с цел да обръщате вашите електронни книги. За страдание, не се поддържа AZW формата.

Moon + Reader предлага линкове за евакуиране на безвъзмездни електронни книги от източници на трети страни, анотация, синхронизиране сред разнообразни устройства (използвайки Dropbox) и нощен режим. Приложението има безвъзмездна и платена версия.

Bookari

Bookari поддържа единствено два формата на електронни книги: EPUB и PDF. Може да чете книги, предпазени с DRM на Sony или Adobe. Те са двете най-разпространени DRM системи в света на електронните книги. Ако обаче притежавате електронни книги, предпазени с друга DRM система, не се тормозете. Можете да употребявате Calibre с цел да премахвате DRM вашите електронни книги. Bookari разрешава да създавате свои лични сбирки, да добавяте тагове, да подреждате книгите си по няколко разнообразни метода и да употребявате филтри, с цел да намирате наличие. Приложенеито има безвъзмездна и платена версия.

Wattpad

Това приложение е частично читател на електронни книги, частично – обществена мрежа и частично – платформа за издание. Тук можете да намерите безвъзмездни книги и от професионални създатели, като цяло приложението предлага над 75 милиона заглавия. Wattpad поддържа най-често срещаните формати на електронни книги, в това число EPUB, MOBI и PDF. Приложението е гратис.

FBReader

FBReader е едно от най-предпочитаните приложения от този тип – то е изтеглено над 10 милиона пъти. Pоддържа EPUB, FB2, RTF, DOC, HTML, TXT и AZW формати. Най-големият минус на безплатната версия е неналичието на вградена PDF поддръжка. Сред неповторимите функционалности е FBReader Book Network. Тя употребява засвидетелствуване от Гугъл, с цел да ви разреши да осъществите достъп до всичките си книги от всяко от вашите устройства.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР