Не ви агитирам, ако искате да оцелеем, сами трябва да

...
Не ви агитирам, ако искате да оцелеем, сами трябва да
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Ако искате да оцелеем, трябва да гласувате. Аз знам как да изтегля държавата от блатото

„ Не ви пропагандирам, в случай че желаете да оцелеем, сами би трябвало да отидете и да гласувата. Да, аз знам по какъв начин да изтегля страната от блатото и да я направя още веднъж водеща на Балканите. Но по тази причина ни би трябвало огромна разлика пред другите, с цел да имаме морал и право да поправяме строшената страна. Две години се нанесоха големи и непоправими последствия! Само ние можем и единствено ние знаем по какъв начин “.

Това разгласи в Бургас водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той напомни, че „ Асен Василев дава обещание надземно метро сред Казанлък и Стара Загора, Кирил Петков дава обещание 50 милиарда вложения “.

„ Разбирате ли за какви брадати неистини става въпрос?!, - попита Борисов. - 50 милиарда е съвсем целият бюджет на страната, само че услужливите медии мълчат страховито. И като прибавим 4-те автомагистрали, 3-те моста, 5-те тунела... Ако бях от Бургас, всеки ден щях да върша митинг и да запитвам за какво към този момент 2 години готовия път до Слънчев бряг стои и не се пуска. Най-голямата зала в България също стои по този начин, а в този момент можеше да се организира международното по лека атлетика. В същото време излиза Атанасов без позор да споделя, че съм направил Автомагистрала „ Тракия “, с цел да може висаджиите да вървят до Слънчев бряг “, сподели Борисов.

Той сподели, че нощес е минал да види митинга пред президентството.

„ Нямаше нито една медия, а имаше над 500 души. При нас имаше по 20 души и идваха всички медии. Защо мълчите, кой ви уплаши по този начин? Ако беше пред Министерски съвет по времето на ГЕРБ, митингът щеше да е първа вест, с мнения, че хиляди стачкуват против държавното управление, въпреки и да са 20-ина индивида. Затова и Департаментът на Съединени американски щати излезе с констатацията си за българските медии - не сте свободни... “, добави водачът на ГЕРБ.

И добави:

„ Ако бяхте гледали " Панорама " щяхте да сте доста разтревожени. Надявам се и американските сътрудници да се разтревожат като виждат мненията на техните отрочета и по какъв начин Асен Василев, дружно с „ Възраждане “, се хвалеше, че е дал своя вот срещу американските реактори и Ф-16? Интересно ми е и Демократична България по какъв начин ще реагира на сходни дружби и изявления. Много са ми забавни, тъй като внезапно замълчаха. И Бойко Василев мълчи вместо да му зададе значими въпроси - за какво купуваше газа на 300 лв., за какво не правеше състезания тогава? “

„ Този сатрап Бойко Рашков ли ви уплаши? – попита Борисов медиите. - В края на краищата мен арестува, не вас. Защо не се задават значимите въпроси - за единия лев, който крадяха на всеки литър бензин и нафта? “

Споед него „ всичко им е менте на тези хора, а вие желаете да им дадете отново да ръководят “.

„ Както ви споделих през вчерашния ден, ще връщат мигрантите по местата, от които са влезнали. Почна ли да Ви излиза наяве, когато изчегъртахте ГЕРБ и мен, какво си докарахте в този момент? Аз се карах с австрийския канцлер преди 3 години, когато искаше да ми връща мигранти със аероплан - един мигрант не върна. Така затегнахме сухопътната и морската ни граница, че имаше нулева миграция - с помощта на Европейска комисия, турския президент Ердоган и нашите славни граничари и моряци. Тепърва ще се усещат проблемите “, бе безапелационен Боисов.

И попита:

„ Кой вложител пристигна при вас 2 години, та се хвалите с енергетиката на Тодор Живков? Коя е истината и за износа на военната ни индустрия - изнесли сме продукция за 6 милиарда, а Корнелия споделя, че не сме изнесли 1 патрон. Всичко се е случвало през медиатори за дебели комисионни, единствено че никой не желае да проверява, тъй като медиите имат възбрана.

Над 6 милиарда лева са отишли при Путин, над 130 % сме нараснали износа си към Русия, по време на наказания. Скочиха и против Комисия за защита на конкуренцията, тъй като санкции обичаната им компания Лукойл, с която изкараха доста пари “, сподели още водачът на ГЕРБ.



КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР