Не веднъж се е случвало добро приятелство да прерасне в

...
Не веднъж се е случвало добро приятелство да прерасне в
Коментари Харесай

Как да разберем, че един мъж иска връзка, а не приятелство

Не един път се е случвало положително другарство да прерасне в освен това. И в това няма нищо неприятно, нали?

Вече познавате индивида задоволително добре, към този момент сте наясно с всичките му дефекти и даже не се нуждаете от доста време, с цел да разберете дали желаете да бъдете с него? Понякога, обаче, това е неприятна обстановка, изключително когато някой от двамата държи на другарството. И най-често мъжете се сблъскват с това. За да сте наясно с това дали вашият другар желае освен това от това да сте „ просто другари “, би трябвало да разгадаете някои негови знаци.

Говори напряко за това

Мъжете са относително елементарни същества. Ако внезапно видиш, че отношението му към теб се е трансформирало, това значи, че той има някакви планове. Без подмятания - в прав текст той ще ти каже за това. За доста дами тази прякост е малко обезкуражаваща, защото изисква незабавна реакция и бърз отговор. Но хубавото е, че най-малко ще сте наясно с желанията на вашия другар.



Флиртува

По-точно, той стартира да флиртува, макар че не е правил това преди. Нека единствено да кажем, че това е един много явен намек, с който той демонстрира желанията си. И реакцията на сходни дейности не изисква двойно схващане. Покажете му какво изпитвате към него, с цел да не изгубите другарството си.

Прави подмятания

Въпреки обстоятелството, че в изкуството на намеците мъжете не са доста мощни, някои въпреки всичко ги употребяват, с цел да стане ясно, че се интересуват от дамата, с която са просто другари.. По принцип методът е по-удобен, защото не слага никого в в началото уязвимо състояние.

Случайно допиране

Много по-често, в сравнение с просто " съвпадане ". Ако човек се опита да реализира най-малко някакъв тип физически контакт - това е директен индикатор за интерес. Дори по ръкостискането и прегръдките вие може да разберете дали той ви приема единствено за другарка или не.

Той се стреми да бъде самичък с вас

Тоест, той много постоянно лимитира ползите си и трансформира проектите, единствено с цел да се приспособява към вашия график. Той желае да останете уединено, тъй като има усеща и желае да ги покаже.

Контакт с очите

Много мъже и дами употребяват това, с цел да покажат желанията си. Понякога даже тези, които избират други способи за обявление на възприятията си, въпреки всичко се пробват да осъществят контакт с очите колкото е допустимо по-често.

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР