Не улучихме нито на опозиция, нито на президент. Радев е

...
Не улучихме нито на опозиция, нито на президент. Радев е
Коментари Харесай

Валери Симеонов за Радев: Невзрачен човек, попаднал случайно в президентството

Не улучихме нито на съпротива, нито на президент. Радев е един неугледен човек, попаднал инцидентно от държавна работа в президентството. Естествено, че не е квалифициран, само че най-малко да не взима отношение.
Този коментар направи в ефира на Българската национална телевизия водачът на НФСБ Валери Симеонов.

Симеонов нормално си служи с много пиперлив език. ФрогНюз напомня, че точно той бе индивидът, който това лято назова протестиращите “лузъри, ултраси и студенти за селфи”. След него пък неговият заместител в политическата групировка - Валентин Касабов, дефинира стачкуващите като “овце”, които би трябвало да бъдат прибрани в кошарата.

“Не улучихме нито на президент, нито на съпротива. Опозицията участва в Народното събрание освен да подлага на критика всяка дреболия и решение и да пречи на работата на Народното събрание, само че тя не е предложила нито едно свястно предложение. Като не приемаш това, което ръководещите оферират и гласоподават, какво е тяхното предложение. Няма такова ", уточни Симеонов и добави:

“Същото е и при президента - един неугледен човек, попаднал инцидентно от държавна работа, в която са му давали команди всеки ден, изпълнявал непознати команди и внезапно прескочил в президентството - естествено, че не е квалифициран, само че най-малко да не взима отношение ".

Валери Симеонов разяснява и въпросът с водната рецесия, за която предизвести екоминистъра Емил Димитров - Ревизоро. Лидерът на НФСБ предизвести, че такава ще има, в случай че не се извършат незабавни мероприятия, свързани с подаването на вода от други язовири към Варна и Бургас.

“Спешните мероприятия” евентуално касаят построяването на връзка сред язовирите “Ахелой” и “Порой”. До февруари би трябвало да бъде построена 10-километрова тръба, с която да се подава вода до Бургас. ФрогНюз напомня, че по-рано през днешния ден се появиха изказвания, че предизвестията за “Перник №2” обаче са част от сценка, а задачата е да се разгласи изключително състояние и активността да се разпореди на “наши фирми” без надзор и без публични поръчки.

" Това, което сподели Емил Димитров, беше импровизиран зов на недоумение на човек, който желае да си прави работата, само че не получава подпомагане от на никое място ", изясни Симеонов, като посочи, че размера вода в бент. " Камчия " няма да се изкара повече от 3-4 месеца (до изборите, бел.ред.)
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР