Не участваме в преговорите. Поканиха ни на една единствена среща.

...
Не участваме в преговорите. Поканиха ни на една единствена среща.
Коментари Харесай

Йордан Цонев: ИТН ни казаха, че не ни искат подкрепата, ние казахме "добре"

Не участваме в договарянията. Поканиха ни на една единствена среща. Ние в експертни диалози не участваме.

Това съобщи зам.-председателят на Движение за права и свободи Йордан Цонев пред Нова тв тази заран. На тази единствена среща ни споделиха, че не ни желаят поддръжката, ние казахме " добре ", добави Цонев.

Чакаме края на договарянията, да забележим какво ще сформират, какви имена ще има. Трябва България да има държавно управление в тези тежки времена и в случай че би трябвало да дадем нашия принос това да стане, ще го създадем. Но не желаеме да виждаме дългата ръка на Прокопиев. Това изискване разгласи депутатът от Движение за права и свободи , откакто през вчерашния ден партиите на митинга сложиха изискване за поддръжка към " Ива подобен народ " - бъдещото им държавно управление да няма никакво въздействие от Движение за права и свободи и ГЕРБ, които " са носители на вируса на корупцията ".

Двамата служебни министри - на финансите и стопанската система, са негови, на Прокопиев, съобщи още Цонев. Не желаеме да виждаме дългата му ръка в новия, а те извършват неговите политики. " Тук лъсва целият модел на задкулисието, с което желаеме да се борим. Ако искаш да се правиш на общественик, излез от задкулисието като мъж, където стоиш като затлъстял котарак. Както ние сме имали нелепостта да излезем в политиката с лицата си ", съобщи той.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР