"Не участвам в никакъв секссайт! Това е платформа на известни

...
"Не участвам в никакъв секссайт! Това е платформа на известни
Коментари Харесай

Анн-Джи е част от платформата OnlyFans

"Не вземам участие в никакъв секссайт! Това е платформа на известни хора, които качват по-лични фотоси, а не порноклипове. Не единствено аз го върша, а и световнопризнати артисти, музиканти, модели. Не разбирам какво толкоз е станало. " Това показа пред "България Днес " певицата и танцьорка Анн-Джи, или Анна Георгиева, по-популярна като певица от Шоуто на Слави Трифонов в близкото минало.

Атрактивната русокоска е част от непрестанно популяризиращата се платформа OnlyFans, в която се разгласяват еротични фотоси и видеа, налични единствено за консуматори, заплатили мечтаната от нея такса. В посочената на профила на Анн-Джи информация тя е описала спортните си достижения, представяйки се за момиче на "Плейбой ", каквато в действителност е била. Има качени 332 изявления, а харесванията генерират брой, малко над 2000. Любопитна детайлност са посочените такси - нормално девойките, част от платформата, афишират една цена. Трикратната международна шампионка по фитнес е задала четири варианти - 20 $ за месец, 54 за три месеца с включени 15% отстъпки, 70 $ за шест месеца с 40% отстъпка и 140 $ едногодишна такса с 45% отстъпка. Последните ѝ изявления са от септември.

"Нямам визия кои са другите девойки и дали те се снимат голи или не. Всеки взема решение самичък за себе си. Гола не бих се снимала. Аз имам сериозна връзка с човек, който не се нервира от тази моя известност ", показа Анн-Джи, която напълно скоро ще изкара и нов дует с македонски рапъри. "Песента се споделя "Кокаин " и е в трапстил ", сподели певицата.

Преди нея в уеб страницата за известни се бе записала и Албена Вулева. Нейните условия бяха 10 $ за видно наличие в границите на един месец и 22 $ за три месеца, написа novini.bg

Въпросната платформа е на 5 години, като потребителите ѝ бележат двоен скок в последната година, най-много поради самотата по време на пандемията, както и поради обстоятелството, че доста хора изгубиха работата си и гледат на платформата като метод да изкарат прехраната си, добавя изданието.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР