Не целя да бъда премиер или да имам политическа власт.

...
Не целя да бъда премиер или да имам политическа власт.
Коментари Харесай

Проектът Българско лято на В. Божков - всичко, което искаме да чуем, или реално изпълними идеи

" Не целя да бъда министър председател или да имам политическа власт. не е партия, а политически план за образовани български. Аз съм предприемач, а не политик. В политиката би трябвало да влязат младежи с чисти сърца. Личната ми задача е да осъществявам плана, да отстранявам корупцията и зависимостите на властта. Бъдете смели и самостоятелни. Отстоявайте позицията си и дръжте на думата си. " С тези думи Васил Божков се включи в представянето на своя план " Българско лято ".
В презентацията бяха показани и българи, живеещи в чужбина, и такива, останали в Родината. " В България ситуацията не е по никакъв начин розово, само че не поради Коронавирус рецесията, а поради вируса ГЕРБ. И с цел да се оправят нещата би трябвало да се излекуваме от него " , показва в изявлението си един от участниците в платформата. Сред главните действия, планувани за осъществяване от плана, е навреме въздействие на жителите и национален избор на съмнение против депутати и министри. Предвижда се въвеждане на електронен референдум. Отстраняване на длъжностни лица при непостигане на резултати. Гарантиране на самостоятелност на съдии и регулаторни органи. Прекратяване на " гласуването под строй ". Осигуряване на условия и преимущества на можещите и искащите българите за реализация в родната страна. Стимулиране на българските жители, живеещи в чужбина, да се завърнат, посредством благоприятни условия и подобаващи условия на труд.
 Васил Божков пусна „ Бойко в чекмедже “ 2 и регистрира челото на България в антикласации (ВИДЕО) Васил Божков пусна „ Бойко в чекмедже “ 2 и регистрира челото на България в антикласации (ВИДЕО)
Те ви убиват, убеждавайки ви, че ви избавят. Те ви дават обещание пари, с цел да ги откраднат. Вижте достиженията им. Това написа обвиненият...
По време на представянето на плана бе посочено, че до март 2021 година всеки може да предложи нови хрумвания . При отправено предложение, концепцията ще бъде разисквана и гласувана и вероятно - призната и добавена към първичната стратегия. Организаторите дават обещание и справяне с корупцията и източването на еврофондовете. Стимулиране на раждаемостта и младите фамилии посредством създаване на политика за възнаграждение на майчинството и обезпечаване на задоволително ясли и детски градини. Въвеждане на електронно гласоподаване. Защита на ползите на българите зад граница. Гарантиране свободата на словото посредством цялостен електронен и навременен достъп на публицистите до социална информация. Недопускане на детска смъртност поради неспособност за възнаграждение на лекуване. Справедливо преразпеделение на пълномощията и гарантиране прозрачността на публичните поръчки. Стимулиране на дребния бизнес. Възстановяване на унищоженото културно-историческо завещание. Създаване на действително партньорство сред страната и културата. Въвеждане на директни природосъобразни ограничения за стимулиране на бизнеса.
Увеличаване на финансовите средства на учителите. Контрол над финансирането на всяко образователно заведение. Оптимизация на здравната система. Подобряване на изискванията за работа на сестри и санитари и обезпечаване сигурността на лекарите. Справедливо заплащане на работещите в системата на Министерство на вътрешните работи и усъвършенстване на оборудването на военнослужещите. Политики за усилване и обосноваване на личното произвеждане. Активна външна политика, съответни решения, отстояващи независимостта на България. Въвеждане на директна народна власт, като форма на ръководство на страната.
Това са част от оповестените обществено хрумвания, които ще бъдат изпълнени по плана " Българско лято ". Подробно можете да ги видите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР