Не трябваше да се огъвам за чакалнята на Еврозоната. Виждате

...
Не трябваше да се огъвам за чакалнята на Еврозоната. Виждате
Коментари Харесай

Борисов: Кандидатстваме за еврозоната до края на този месец


Не трябваше да се огъвам за чакалнята на Еврозоната. Виждате какъв брой пари отпускат. България е в прелестно финансово и икономическо структуриране.

Имаме да осъществим единствено едно изискване, ще го създадем неотложно и ще аплайваме още веднъж за еврозоната. Тази рецесия ни сподели, че тези, които са в чакалнята и в Еврозоната ще получат милиони, а другите ще теглят заеми. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов откакто посети шивашки завод, създал защитни маски в Хасково, съобщи БГНЕС.

Ще аплайваме в Еврозоната до края на април. Убеден съм, че ще бъдем признати, добави Борисов.

“Дойдох да благодаря на хората, тъй като това е компанията, която предлага най-хубавото качество. Освен, че не са съкратили служащи и са вдигнали заплатите, пред тях се отваря и огромен пазар. Прекрояваме стопанската система ”, изясни Борисов.

Премиерът разгласи, че ще се отпускат средства за самотните майки.

“За това обикаляме и преструктурираме. За да могат хората да си хранят децата. С финансовия министър, Сачева и Дончев ще обсъдим по какъв метод самотни майки да получат средства, с цел да си устоят децата ”, разгласи министър председателят. Той разгласи, че зеленият кулоар за тировете работи безпроблемно.

Борисов отхвърли да разяснява въпроси на публицисти по отношение на връзките му с президента Радев и взаимната им работа. Премиерът упрекна и Радев, че е излъгал в изявление по отношение на наложеното несъгласие на две точки от закона за изключителното състояние.

Днес на съвещание на Министерски съвет е взето решение за доставка на защитни дрехи от Южна Корея. Премиерът е упълномощил да се възвърне активността на Института по микробиология, защото няколко пъти са били поръчвани PCR-тестове, само че налични такива няма.

“Да кажеш, че България е неподготвена за рецесията, е вероломно нахлуване, не е протегната ръка ”, отсече министър председателят. 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР