Не трябва да зависим от Газпром и да плащаме повече.

...
Не трябва да зависим от Газпром и да плащаме повече.
Коментари Харесай

Мартин Димитров: Купуването на азерски газ е най-доброто решение

" Не би трябвало да подвластен от " Газпром " и да плащаме повече. Наивно е да се връщаме към старите практики и сделки с Москва. Рискуваме да се случи същото и да се спрат още веднъж доставките. Купуването на целия азерски газ е най-хубавото решение ". Това съобщи Мартин Димитров, народен представител от " Демократична България " за " Твоят ден " по NOVA NEWS.

За него е редно министърът на енергетиката да разкрие повече за доставката полутечен газ от Съединени американски щати, с цел да успокои обществото. " Изключително значимо е да се знае, в случай че в действителност е контрактувано цялото количество азерски газ. България целеустремено бе държана според от Москва ", означи той.

Мартин Димитров: Комуникацията в обединението трагично би трябвало да се промени

По думите му има потребност от повече изясненост и други възможности, а и да желаеме от Европейска комисия да купува тя като обединен консуматор природен газ. " Трябва да бъде разяснено до каква степен стигат глобите и какви са опциите ", уточни Димитров.

Според него строителството на интерконектора с Гърция е напреднало доста. " Поискахме дефицитът на Брутният вътрешен продукт да не се усилва. Нулевото Данък добавена стойност за хляба е доста комплицирано и се поема риск. Диференцираното Данък добавена стойност за контролираните цени ще работи - за парното и газа би трябвало да има такова и ще смъкна цените незабавно ", акцентира той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР