Не трябва да завиждаме на никого заради неговите успехи –

...
Не трябва да завиждаме на никого заради неговите успехи –
Коментари Харесай

Цветанов видя завист у Радев заради успехите на властта

Не би трябвало да завиждаме на никого поради неговите триумфи – това обръщение към президента Румен Радев насочи от студиото на „ Тази сутрин” ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов.

„ Президентът Радев, чувствайки се изолиран от европейската политика, дори от международната политика, концентрира вниманието си върху това несъгласие, с цел да има преден конфликт с премиера и с Народното събрание. ГЕРБ постоянно е реагирала след изявление на Румен Радев, търсете повода за нарушената връзка сред институциите не в Народното събрание, а в президентството”, акцентира някогашният силов министър.

Според него Радев употребява събития от преди месеци, с цел да нагнетява напрежение.
Румен Радев: В коя политическа система министър председателят обръща с едно позвъняване решения на Народното събрание? Той прикани "Белене " да се строи без финансов риск и с ясни механизми за надзор на нуклеарната заплаха
Във връзка с мненията, че Бойко Борисов не идва в Народното събрание или се появява за едно кафе време и си потегля с оставката на ръководителя му, той отговори: „ Знаете какъв брой е динамична програмата на министър-председателя изключително през последните 6 месеца. Той извършва интернационалната си стратегия, която е написана месеци преди това”.

„ Президентът е в правото си също да откри метод или да предложения министър-председателя, или да мине през Народното събрание, с цел да изпие едно кафе”, уточни Цветанов. В същото време той не спести рецензиите си към работата на назначеното от Радев служебно държавно управление, като съобщи, че дейностите на кабинета „ Герджиков” по линия на новите изтребители са били непрозрачни.
Българска социалистическа партия прати изборите в Галиче и Беден на прокурор Социалистите настояват, че водач на гласуващи "туристи " опитал да сгази техен покровител
По въпроса със свадите към изборите в с. Галиче Цветанов употребява любопитни причини – претендентът на ГЕРБ бил регистриран аграрни производител от 1997 година, до момента в който този на Българска социалистическа партия бил по майчинство през последните години; фотографията на към този момент определения нов кмет от партията на Бойко Борисов с Ценко Чоков не знаела нищо, тъй като ловната тайфа на селото наброява 90 души, измежду които – и майката на „ червения” претендент.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР