Не трябва да се взимат политически решения във време на

...
Не трябва да се взимат политически решения във време на
Коментари Харесай

Здравният министър смъмри кмета на Калофер

Не би трябвало да се взимат политически решения във време на пандемия, съобщи здравният министър проф. Костадин Ангелов по отношение на извършеното мъжко хоро в Калофер и санкцията на кмета на града Румен Стоянов.

„ Ситуацията в днешно време изисква малко по друг вид дейности. Заиграването с политиката, опирайки се с българските обичаи сега е неуместно. Нелепо е, тъй като всичко това, което се случва демонстрира, че би трябвало да пазим здравето на българите и такава пандемия и рецесия се случва един път на 100 години. Всеки избира с какво желае да остане в историята – дали с преследването на политическите си пристрастености, упоритости и желания или със спасяването на човешки животи и помощта към лекарите и медицинските експерти. Не е време за правене на политика, най-важното е да преведем българския народ през тази рецесия “, разяснява Ангелов.

Той удостовери, че е наложена глоба на кмета Румен Стоянов.

„ Не желая да разясня държанието на нито един политик, считам че българските жители са задоволително умни да вземат решения и да си вършат заключения “, сподели още министърът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР